powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

1Η ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ!

Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους! Οι διακοπές για τους περισσοτέρους δυστυχώς τελείωσαν, αλλά αντιθέτως η μάχη της σούπερ λίγκ αρχίζει, με το μεγάλο ερώτημα για όλους να είναι ένα. Θα κατακτήσει ο Παναθηναϊκός για δεύτερη συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα ή η ομάδα του Πειραιά, θα ξαναπάρει τα ηνία; Την απάντηση βέβαια θα αργήσουμε να την μάθουμε αλλά σίγουρα μια εικόνα για την κατάσταση των ομάδων θα την έχουμε σύντομα.


Πάμε να δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής καθώς και της εκτιμήσεις μας για τα παιχνίδια.



ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

27/08 21:15 Παναθηναϊκός - Ξάνθη
28/08 18:15 Λάρισα - Ατρόμητος
28/08 18:15 Πανιώνιος - Ολυμπ. Βόλου
28/08 20:30 Ηρακλής - Ολυμπιακός
29/08 18:15 Εργοτέλης - Αστ. Τρίπολης
29/08 18:15 Π.Α.Ο.Κ - Πανσερραϊκός
29/08 20:30 Καβάλα - Άρης
29/08 20:30 Κέρκυρα - Α.Ε.Κ

Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν από τη NOVA.


ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ:



ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ

Την αυλαία ανοίγει ο περσινός νταμπλούχος με αντίπαλο την υπολογίσιμη ομάδα της Ξάνθης. Ως γνωστόν το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, στη φυσική έδρα των πρασίνων τη λεωφόρο, λόγω του προβλήματος στο ΟΑΚΑ με τον χλοοτάπητα. Σίγουρα ένα μεγάλο μειονέκτημα για τους πράσινους, καθώς θα χρειαστούν κάποιο διάστημα ώστε να βρουν να πατήματά τους. Αν συνυπολογίσουμε και την απουσία του Σισέ στην επίθεση θεωρώ πως οι γηπεδούχοι θα δυσκολευτούν να σκοράρουν στα πρώτα 45 λεπτά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗX ημίχρονο - 1 τελικό  3.25 Bet365


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Το επόμενο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε είναι αυτό ανάμέσα στον Πανιώνιο και τους νεοφώτιστους. Όπως κάθε νεοφώτιστη ομάδα, έτσι και αυτή του Βόλου, είναι λογικό να την διακρίνει ο ενθουσιασμός ειδικά τις πρώτες αγωνιστικές. Με βάσει τα προβλήματα του γηπεδούχου στην άμυνα ευελπιστώ πως η ομάδα του Βόλου θα καταφέρει να πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα. Από την άλλη μεριά, η ομάδα της Νέας Σμύρνης, παίζοντας στην έδρα της, έχει σίγουρα την εμπειρία αλλά και τις ικανότητες να βρει και αυτή δίχτυα προς την αντίπαλη εστία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: GOAL - GOAL 2.10 Bet365


ΚΕΡΚΥΡΑ - Α.Ε.Κ.

Η Κέρκυρα έπειτα από έναν χρόνο απουσίας καταφέρνει να
επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία, έρχοντας αντιμέτωπη με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως η ΑΕK. Ένα δύσκολο στοίχημα και για τις δύο ομάδες, καθώς η μεν Κέρκυρα θέλει να αποδείξει με το καλημέρα ότι ανέβηκε στην
Σούπερ Λίγκ με σκοπό να παραμείνει, αλλά και να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί, ενώ όσων αφορά την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, να δείξει ότι φέτος είναι έτοιμη για σπουδαία πράγματα. Θεωρώ λοιπόν πως σε ένα σχετικά άγνωστο γήπεδο (Παμπελοππονησιακό) και για τους δύο, το πρώτο ημίχρονο θα έχει περισσότερο αναγνωριστικό χαρακτήρα, καθώς και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ το δεύτερο  2.10 Bet365


Gaff

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου