powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Αλλη κλάση η Λούτον, τραγική η Ελγκιν

Καλημέρα φίλοι αναγνώστες!
Οι σημερινοί αγώνες των κατηγοριών που ασχολούμαστε είναι πολύ καλύτεροι στοιχηματικά από τα δύο προηγούμενα Σαββατοκύριακα. Τρία σημεία και τρία over έχουμε επιλέξει για σήμερα. Θα το ξαναπούμε για ακόμη μία φορά. Φροντίστε να κάνετε τις σωστές επιλογές και να επιλέξετε τα παιχνίδια τα οποία συμφωνείτε μαζί μας. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά..




Τάμγουορθ - Λούτον

Η Λούτον υποβιβάστηκε από την δεύτερη κατηγορία στην Κόνφερενς και μοναδικός της στόχος είναι η επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας. Βρίσκεται τουλάχιστον ένα σκαλοπάτι πάνω από τις ομάδες της κατηγορίας και σήμερα κόντρα στην νεοφώτιστη Τάμγουορθ δεν πιστεύουμε να αντιμετωπίσει προβλήματα και εύκολα η δύσκολα θα φύγει με το διπλό.

Πρόβλεψη: 2
Απόδοση: 1.70 Bet365



Ελγκιν - Στρανράερ

Η Ελγκιν είναι η χειρότερη ομάδα της Σκωτίας και το επιβεβαιώνει κάθε αγωνιστική. Έχει δεχτεί 13 τέρματα σε τρεις αγώνες. Σήμερα θα λείψει ο βασικός κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της ομάδας Ντέιβιντ Νίβεν, με αποτέλεσμα ο προπονητής της ομάδας Τζακ Ρος να αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει παίκτη από την εφηβική ομάδα. Η ομάδα της Στρανάερ έχει υψηλούς στόχους και στοχεύει στην άνοδο. Σήμερα έχει μια καλή ευκαιρία για τρεις ξεκούραστους πόντους. Επίσης η παράδοση είναι μαζί της (0-1-6).

Πρόβλεψη: 2
Απόδοση: 1.90 Bet365



Ντέρμπι - Κ.Π.Ρ

Παράδοση ή ικανότητα; Νομίζω πως σε αυτή την αναμέτρηση χωράνε και τα δύο. Η ομάδα της Κ.Π.Ρ έχει να χάσει από το 1990 (!!) στην έδρα της Ντέρμπι. Σε αυτά τα 20 χρόνια που έχουν περάσει έχει πάρει δύο ισοπαλίες και έχει πετύχει έξι νίκες. Σε συνδυασμό με το ότι οι φιλοξενούμενοι είναι πρώτοι, αήτηττοι, χωρίς να δεχτούν τέρμα, κάνουν τη μία εμφάνιση καλύτερη από την άλλη και ότι θα λείψει από την Ντέρμπι ο βασικός επιθετικός Χαλς τότε το χέρι πάει μόνο του στο διπλό.

Πρόβλεψη: 2
Απόδοση: 2.40 Bet365




Προτεινόμενα OVER

Μίλγουολ - Κόβεντρι             2.05 Bet365
Πλίμουθ - Πιτέρμπορο           2.05 Bet365
Λίνκολν - Κρου                      1.90 Bet365

Kots

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου