powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Δύο άσσοι ένα διπλό και... Μουντομπάσκετ

Καλημέρα φίλοι αναγνώστες!
Μέτρια στοιχηματικά η χτεσινή μέρα, καθώς είχαμε μία στις τρεις προβλέψεις στα σημεία και δύο στα τρία στα over. Η Τάμγουρθ έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής επικρατώντας με 3-1 της Λούτον, η Κ.Π.Ρ διατήρησε την παράδοση των 20 χρόνων, που την θέλει να φεύγει αήττητη από την έδρα της Ντέρμπι (αλλά δυστυχώς δεν κέρδισε), ενώ η Στρανράερ επικράτησε εύκολα με 2-1 της Ελγκιν. Πάμε να δούμε τις σημερινές προβλέψεις.



Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες. Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια για τους κρητικούς, οι οποίοι με την ίδια συνταγή και τον Νίκο Καραγεωργίου στον πάγκο τους ευελπιστούν για πορεία ίδια με την περσινή. Στον Αστέρα Τρίπολης υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Βλάχου λόγω της εικόνας που έχει παρουσιάσει η ομάδα στα φιλικά προετοιμασίας. Οι αρκάδες αποδυναμώθηκαν αρκετά και δύσκολα θα φύγουν με κάτι καλό από το Παγκρήτιο.

Πρόβλεψη: 1
Απόδοση: 2.05 Bet365



Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Σίτι

Πολύ καλύτερη ομάδα η Σίτι. Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και δείχνει να βρίσκει ρυθμό μετά το 3-0 επί της Λίβερπουλ. Έχουν δαπανηθεί πολλά εκατομμύρια ευρώ με στόχο να πρωταγωνιστήσει η ομάδα, κάτι που έχει γίνει αντιληπτό από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις ένα βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές και είναι από τα φαβορί για υποβιβασμό. Το 1.83 του διπλού είναι πολύ ελκυστικό.

Πρόβλεψη: 2
Απόδοση: 1.83 Bet365



Οσασούνα - Αλμερία

Ενισχύθηκαν αρκετά οι γηπεδούχοι στην μεταγραφική περίοδο που έχουν ως στόχο την γρήγορη παραμονή και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο. Η έδρα τους, το Ρέινο Ντε Ναβάρα είναι το μεγάλο τους όπλο. Εκεί τα τελευταία τρία χρόνια έχουν ρίξει δύο τριάρες και μία τεσσάρα στην σημερινή τους αντίπαλο, η οποία είναι από τα φαβορί για τον υποβιβασμό, καθώς αποδυναμώθηκε αρκετά.

Πρόβλεψη: 1
Απόδοση: 2.00 Bet365


Μουντομπάσκετ
Τουρκία - Ρωσία Over 143.5     1.90 Bet365
Λίβανος - Γαλλία Over 139.5     1.90 Bet365

Kots

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου