powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΒΡΑΔΙΝΗ ΔΥΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Επιτυχημένη εβδομάδα από τους εκπροσώπους της χώρας μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μιας και εκτός από τη μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη, που επιβεβαίωσε και την τελευταία πρόβλεψή μας, στέλνοντάς μας έτσι και στο ταμείο, τόσο ο Άρης όσο και η ΑΕΚ, κατάφεραν και μπήκαν στους ομίλους του Europa League. Για σήμερα Κυριακή, έχουμε ξεχωρίσει δύο σημεία, ένα από την πρώτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και ένα από τη 17η αγωνιστική του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Πάμε να τα δούμε:

MALLORCA - REAL MADRID: Πρώτη αγωνιστική και για το ισπανικό πρωτάθλημα απόψε με την ομάδα της Μαδρίτης να θέλει να ξαναπάρει τα σκήπτρα από την αχτύπητη τα τελευταία χρόνια Barcelona. Αρκετές οι μεταγραφικές κινήσεις για τους Μαδριλένους με τη σπουδαιότερη να μην είναι άλλη από αυτή του special one, Jose Mourinho από την ομάδα της Inter. Εκτός από τη πολύτιμη θέση του προπονητή, η βασίλισσα ενισχύθηκε και με τις προσθήκες των Sami Khedira, Ricardo Carvalho, Mesut Özil, Pedro Léon, Ángel Di María και Sergio Canales. Από την άλλη, η ομάδα της Mallorca, ξεκίνησε με προβλήματα τη φετινή χρονιά μιας και δεν κατάφερε, λόγω οικονομικών λόγων να πάρει την άδεια για να αγωνιστεί στο Europa League. Δύο σημαντικότατες μεταγραφές για τους νησιώτες, μία του Jonathan de Guzmán από την Feyenoord και η άλλη αυτή του Fernando Cavenaghi από την Bordeaux. Εκτιμώ πως το αποψινό ματς δεν θα ανοίξει πολύ στο σκορ και είναι μεταξύ under και over. Με κύριο μέλημα του Jose Mourinho, την τακτική και τους υπερπολύτιμους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι, ακόμα και με χαμηλό σκορ, σε συνδυασμό με την πάντά σκληροτράχηλη ομάδα του Michael Laudrup, πλέον, μας κάνουν να πάμε στην επιλογή των 2-3 τερμάτων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ  Bet365 2.10



FLUMINENSE - SAO PAULO: Η γηπεδούχος, Fluminense, συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία με τη διαφορά της από τη δεύτερη, Corinthians, να είναι στους πέντε βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε πολύ εύκολα με 0-3, εκτός έδρας την Goias, δείχνοντας έτσι φέτος πραγματικά ασταμάτητη. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη Sao Paulo συμπλήρωσε τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, μιας και την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με τη Vasco da Gama, σε ένα παιχνίδι που ήταν πολύ ανώτερη από την αντίπαλό της από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς. Παρ' όλα αυτά οι διαμαρτυρίες από τον κόσμο της ομάδας ήταν εμφανέστατες με χαρακτηριστική τη συγκέντρωση στο προπονητικό κέντρο, που υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες. Θα πάω με την επιλογή των πολλών τερμάτων στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μιας και η γηπεδούχος παίζει πολύ επιθετικά και αν βοηθήσει στη επιλογή μας και η Sao Paulo, πιστεύω πως θα δικαιωθούμε ευκολότερα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOAL  Bet365 2.00






Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου