powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BRASILEIRAO ΚΑΙ CHAMPIONS LEAGUE...

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Άκρως επιτυχημένη ημέρα η χθεσινή για το blog, μιας και στο Champions League είχαμε το απόλυτο. Τόσο με την επιβεβαίωση του διπλού και over της Shakhtar, μέσα στην έδρα της Braga, (απόδοση 5.00), όσο και με το απόλυτο (4/4) στα under/over του φίλου TsiRi. Για σήμερα έχω ξεχωρίσει δύο παιχνίδια από το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα το οποία άνετα μπορούν να συνδυαστούν με αγώνες από το Champions League και να ανεβάσουν την συνολική μας απόδοση. Πάμε, λοιπόν, να τα δούμε:

PALMEIRAS - INTERNACIONAL

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα εμπιστευτώ την πολύ καλή απόδοση (1.80), του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Οι λόγοι αρκετοί: Η γηπεδούχος προέρχεται από δύο συνεχόμενα, θετικά, αποτελέσματα, εκτός έδρας, έχοντας πετύχει συνολίκα τέσσερα γκολ. Στα τελευταία, όμως παιχνίδια που έδωσε, μέσα στο γήπεδό της δεν είναι μόνο το ότι μετράει δύο συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να έχει σκοράρει, αλλά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, εντός, έχει συγκεντρώσει μονάχα ένα βαθμό, με την ισοπαλία 0-0 με την Vasco da Gama. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη, επιθετικά είναι πολύ δυνατή, όπως άλλωστε έδειξε και στο τελευταίο της παιχνίδι, που έβαλε τρία γκολ στην Corinthians. Θέλει σίγουρα, απόψε, έστω να μην χάσει, μιας και η απόσταση που την χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας είναι σχετικά μικρή. Κάτι τέτοιο, λοιπόν, μπορεί να γίνει μονάχα εάν σκοράρει, κάτι όχι και τόσο δύσκολο γι' αυτή, όπως άλλωστε έχει αποδείξει επανειλημμένως.

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ (ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ)

2003: 3-1, 2004: 3-2, 2005: 1-4, 2006: 1-1, 2007: 2-1, 2008: 2-1

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL - GOAL)   Bet365 1.80



CEARA - ATLETICO MINEIRO

Ακριβώς ίδια εκτίμηση με αυτή στο προηγούμνο παιχνίδι θα είναι και στο Ceara - Atletico Mineiro. Η γηπεδούχος έχει να σκοράρει δύο συνεχόμενα παιχνίδια, αφού γνώρισε δύο διαδοχικές ήττες, εκτός έδρας (2-0 από την Crouzeiro και 5-0 από την Avai), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει εντός-εκτός, έχει σημειώσει μονάχα ένα γκολ. Απόψε, μέσα στην έδρα της, ειδικότερα απέναντι σε μια ομάδα με πραγματικά αστεία άμυνα, που τρώει γκολ για πλάκα (12 γκολ στις 4 τελευταίες αγωνιστικές), πιστεύω πως είναι ιδανική στιγμή να ξαναγυρίσει έστω στα γκολ. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη Atletico Mineiro, έδιωξε μεν τον προπονητή, αλλά γνώρισε ακόμα μια ήττα την τελευταία αγωνιστική, αυτή τη φορά από την Gremio με 1-2. Παρ' όλα αυτά, έδειξε πραγματικά, να παλεύει το παιχνίδι, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως όσο εύκολα δέχεται τέρμα, άλλο τόσο εύκολα σημειώνει γκολ (έχει σκοράρει στα 9 τελευταία της παιχνίδια εντός-εκτός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL - GOAL)   Bet365 1.83


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ CHAMPIONS LEAGUE (VALUE BETS)

INTER - WERDER BREMEN: 1 ΚΑΙ OVER   Bet365 2.25
(Κερδίζει εύκολα η ομάδα, απόψε του Μιλάνου, ειδικότερα από την μεγάλη ανάγκη των τριών βαθμών, μετά την γκέλα, της πρώτης αγωνιστικής, με την Twente. Με τις βασικότατες απουσίες των φιλοξενούμενων, απόψε, το έργο των γηπεδούχων απλουστεύει ακόμα περισσότερο). 

PANATHINAIKOS - F.C. KOBENHAVN: 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ / 1 ΤΕΛΙΚΟ   Bet365 26.00
(Λογικά θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός απόψε στο Ολυμπιακό στάδιο, μια ομάδα σίγουρα μικρότερης δυναμικότητας, όπως η Κοπεγχάγη. Κομβικότατο παιχνίδι για τη συνέχεια, για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, η οποία σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Ο.Α.Κ.Α θέλει όσο τίποτα να πάρει τους τρεις πρώτους της βαθμούς. Καθαρά και μόνο ως Value Bet πιστεύω πως αξίζει η παραπάνω εκτίμηση για το αποψινό παιχνίδι).




Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου