powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΕΣΤΑΓΙΑ...

Καλημέρα σας! Δεν επαληθεύτηκε η χθεσινή μας επιλογή, καθώς ο Juan Matrin Del Potro αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων στην επιστροφή του και αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του τουρνουά της Μπανγκόγκ, χάνοντας με 2-0 σετ από τον Βέλγο Olivier Rochus. Πολύ καλό απολογισμό είχαμε όμως στο Champions League, αφού ΤsiRi και Laftsis, είχαν το απόλυτο στις προβλέψεις τους! Συγχαρητήρια, λοιπόν, και στους δύο και τους εύχομαι ανάλογη συνέχεια.
Για σήμερα, έχω ξεχωρίσει δύο αγώνες από το βραδινό πρόγραμμα του Champions League. Πάμε να τους δούμε:

HAPOEL TEL AVIV - LYONNAIS

Η Χάποελ, την πρώτη αγωνιστική του Champions League, ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από την Μπενφίκα και απόψε υποδέχεται μπροστά στους θερμόαιμους φιλάθλους της, τη Λυών, ψάχνοντας παράλληλα και τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση. Η ομάδα του Τελ Αβίβ είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Στην αντίπερα όχθη, οριακό φαίνεται να είναι το σημερινό ματς για τον προπονητή της Λυών, Κλοντ Πιέλ. Τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Πιέλ, καθώς η Λυών έχει ''βουλιάξει'' στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος. Απόψε, απέναντι στην Χάποελ, η Λυών θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Λισάντρο Λόπεζ, Ντελγκάδο, Κρις και Μακούν. Την πρώτη αγωνιστική οι Γάλλοι κέρδισαν στο Ζερλάν με 1-0 τη Σάλκε και θέλουν να συνεχίσουν με νίκη και απόψε στο Ισραήλ. Εκτιμώ, ότι παρά τις απουσίες που έχει η Λυών, είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την πρωτάρα Χάποελ και με την εμπειρία τόσων χρόνων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα κατακτήσει τη νίκη, που θα την ανακουφίσει και θα της δώσει νέα πνοή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2   Bet365 2.30


VALENCIA - MANCHESTER UNITED

Οι νυχτερίδες  έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο, αφού μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές βρίσκονται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος! Μετά το διπλό της πρώτης αγωνιστικής μέσα στην Τουρκία, η Βαλένθια αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα αγώνα που ίσως κρίνει και σε ένα μεγάλο βαθμό την πρωτιά του ομίλου.  Σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους γηπεδούχους, αν εξαιρέσουμε την απώλεια του αριστερού μπακ Βιθέντε. Από την άλλη μεριά, οι κόκκινοι διάβολοι δεν ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Champions League, καθώς παραχώρησαν λευκή ισοπαλία στη Rangers, την πρώτη αγωνιστική. Η ομάδα του Φέργκιουσον έχει ταξιδέψει στην Ισπανία χωρίς τους Σκόουλς και Ρούνει, ενώ εκτός είναι ακόμα οι Γκιγκς και Βαλέντσια. Στα θετικά για τους μπέμπηδες μπορεί να θεωρηθεί η ενδεχόμενη επιστροφή μετά από μήνες του Ρίο Φέρντιναντ. Εκτιμώ πως στην συγκεκριμένη αναμέτρηση καμία ομάδα δεν θα θέλει να χάσει και θα προσέχουν και οι δύο μονομάχοι πρωτίστως τις άμυνες τους. Έτσι λοιπόν οδηγούμαι στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 GOALS   Bet365 1.75


VALUE BET

IΣΤΜΠΟΥΡΝ ΜΠΟΡΟ - ΡΑΣΝΤΕΝ: 2-3 GOALS   Bet365 2.00

ΣΑΝ ΧΟΣΕ - ΣΙΚΑΓΟ: 2-3 GOALS   Bet365 1.95

Y.Γ: Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό απόψε! Καλή τύχη να έχουμε και στις επιλογές μας...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~




CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου