powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΙΤΑΛΟΑΓΓΛΙΚΗ ΔΥΑΔΑ...!!!

Καλησπέρα σας! Το χθεσινό μας ποντάρισμα με τη Ρεάλ επιβεβαιώθηκε, καθώς η ομάδα της Μαδρίτης ξεπέρασε τα 7 κόρνερ από το 68ο λεπτό και μας προσέφερε απλόχερα το διόλου ευκαταφρόνητο 2.10! Απόψε, θα σταθούμε σε δύο αγώνες:

BRESCIA - ROMA

Οριακή αναμέτρηση η σημερινή για τους Ρωμαίους, καθώς έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα πολύ νωθρά, απαριθμώντας δύο ισοπαλίες και μια ήττα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές! Η Μπρέσια έχει μαζέψει έξι βαθμούς, βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος και θέλει να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα κι απόψε απέναντι στους πρωτευουσιάνους. Χειρότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να υπάρξει για τη Ρόμα και σήμερα πιστεύω πως θα πάρει το πρώτο της τρίποντο, αποσκοπώντας σε ανάκαμψη στην κούρσα του πρωταθλήματος. Παρ' όλα αυτά η εικόνα της Ρόμα που έχουμε δει μέχρι στιγμής δεν ικανοποιεί, γι' αυτό και αντί του διπλού καταλήγω στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOAL   Bet365 2.00



CHELSEA - NEWCASTLE

Νοκ αουτ αναμέτρηση η σημερινή για το θεσμό του carling cup στο Στάμφορντ Μπριτζ! Η Τσέλσι έχει πραγματοποιήσει ονειρικό ξεκίνημα, καθώς η προέλασή της στην Premier League συνοδεύεται και με επιβλητικές εμφανίσεις, έχοντας μέσο όρο τέσσερα γκολ σε κάθε της παιχνίδι! Η Νιούκαστλ μετά από την σύντομη περιπέτεια που είχε στην Championship, επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία και βρίσκεται στην έκτη θέση του πρωταθλήματος, σημειώνοντας αξιόλογες εμφανίσεις, μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Ο Κάρλο Αντσελότι αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς στη σημερινή αναμέτρηση και αυτή η δεδομένη χρησιμοποίηση πολλών αναπληρωματικών παιχτών και από τις δυο ομάδες, αλλά κυρίως από την Τσέλσι, με κάνουν να καταλήξω στο εξής ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOAL   Bet365 2.10


VALUE BET

VASCO DA GAMA - BOTAFOGO: OVER 2.5 GOALS   Bet365 2.10

Kαλή τύχη σε κάθε στοιχηματική σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου