powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΥΑΔΑ ΠΕΜΠΤΗΣ...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους αναγνώστες του blog. Συνέχεια στις επιτυχημένες προβλέψεις, αφού πέρασε πολύ εύκολα η χθεσινή μας πρόταση, της επικράτησης της Inter από το ημίχρονο, στέλνοντάς μας για ακόμα μία φορά στο ταμείο! Επιτέλους, ήρθε και η πολυπόθητη νίκη και για την ομάδα της Schalke με αντίπαλο τη Freiburg, στέλνοντας, εκτός από το φίλο Caesar και αρκετό άλλο κόσμο στο ταμείο. Για σήμερα, Πέμπτη, έχουμε ξεχωρίσει το παιχνίδι της Juventus με την Palermo και ένα μεταμεσονύχτιο παιχνίδι, από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, που πιστεύουμε αξίζει το ποντάρισμά μας. Πάμε να το δούμε:

JUVENTUS - PALERMO: Αγώνας που ολοκληρώνει την 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ιταλίας. Οι γηπεδούχοι μετά την εμφατική τους νίκη απέναντι στην Udinese, εκτός έδρας, με 0-4 θέλουν απόψε να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να συνεχίσουν με νίκη. Δύο παιχνίδια έχει δώσει η ''Μεγάλη Κυρία'' στην έδρα της φέτος και αυτά έχουν λήξει με το ίδιο σκορ (3-3 με Sampdoria και Lech Poznan) και όπως διαπιστώνει κανείς, τόσο έβαλε, όσο και έφαγε γκολ με την ίδια ευκολία, γι' αυτόν το λόγο κάτι απόψε χρειάζεται να διορθωθεί. Από την άλλη η φιλοξενούμενη Palermo προέρχεται από την ήττα-ανατροπή, μέσα στην έδρα της, από την Inter (1-2), αν και έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και είχε μέχρι και την ευκαιρία να ισοφαρίσει προς το τέλος του παιχνιδιού. Παρ' όλα αυτά, πιστεύω πως σήμερα θα συνεχίσει με ήττα, μιας και η Juventus θα θέλει όσο τίποτα να κάνει σεφτέ στις νίκες, μέσα στην έδρα της, για φέτος, για να ευχαριστήσει και το κοινό της. Άσσος μεν, δύσκολος δεν (όχι γκολ δηλαδή η Palermo)...

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 ΚΑΙ UNDER 2.5 GOALS   Bet365 4.33


FLUMINENSE - ATLETICO MINEIRO: Αγώνας για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Βραζιλίας, με τη γηπεδούχο να θέλει όσο τίποτα τους τρεις βαθμούς της νίκης, έτσι ώστε να μη χάσει την επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας. Η Fluminense τόσο βάζει, όσο και δέχεται γκολ πολύ εύκολα, κάτι που φαίνεται και από τα τελευταία αποτελέσματά της (στα δώδεκα τελευταία της παιχνίδια έχει μονάχα ένα under με συνολικό απολογισμό τερμάτων 25 υπέρ, 17 κατά). Από την άλλη, η φιλοξενούμενη δείχνει κι αυτή με τη σειρά της μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, έχοντας πετύχει τις τελευταίες έξι αγωνιστικές, εντός-εκτός δέκα γκολ. Θα πάω, λοιπόν, με τη νίκη των γηπεδούχων στη αποψινή αναμέτρηση, μιας και υπερέχουν σίγουρα σε ποιότητα των φιλοξενούμενων, σε συνδυασμό με τα πολλά τέρματα στο παιχνίδι, ευελπιστώντας πως στο τελευταίο, θα βοηθήσει και η Atletico Mineiro.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 KAI OVER 2.5 GOALS   Bet365 2.60




Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου