powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΦΟΥΛ ΤΗΣ ΑΕΚ!!!

Χαιρετώ όλη την στοιχηματική παρέα!!! Φτάσαμε αισίως στην τέταρτη αγωνιστική με πολλές από τις φαινομενικά "μικρομεσαίες" ομάδες να έχουν εντυπωσιάσει στο ξεκίνημα της νέας περιόδου, με συνέπεια οι διεκδικητές του τίτλου να έχουν χάσει από νωρίς βαθμούς. Στραβοπατήματα είχαμε για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη, σε ένα ματς πάντως που δεν έπεισε με την εμφάνιση του. Πλέον, καλείται να ευχαριστήσει τους φίλους στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ SUPERLEAGUE ΟΠΑΠ

25/09 17:15    Ατρόμητος vs. Πανσερραϊκός
25/09 19:30    Ολυμπιακός vs. Αστέρας Τρίπολης
25/09 19:30    Παναθηναϊκός vs. Πανιώνιος
26/09 16:00    Ηρακλής vs. Καβάλα
26/09 16:00    Λάρισα vs. Κέρκυρα
26/09 18:15    Ξάνθη vs. ΠΑΟΚ
26/09 18:15    Άρης vs. Εργοτέλης
26/09 20:30    Ολυμπιακός Βόλου vs. ΑΕΚ


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Ατρόμητος την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Κέρκυρα, σε ένα αποτέλεσμα που για πολλούς φαντάζει ως έκπληξη. Παράπονα για την αμυντική λειτουργία έχει ο Γιώργος Δώνης, όπου μέχρι το 58ο λεπτό η ομάδα του είχε δεχτεί τρία γκολ. Αντίπαλος του ο Πανσερραϊκός, που δικαιολογημένα μπορούμε να πούμε έχει τρεις ήττες, αφού στο ξεκίνημα έχει αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και την προηγούμενη βδομάδα τον Ολυμπιακό. Για πολλούς στο στρατόπεδο των Σερρών η μάχη για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία αρχίζει από το Περιστέρι, σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Ν. Κοκότοβιτς πρέπει να σκοράρει, αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από τον ένα βαθμό.

Πρόταση: 2-3 GOAL
Απόδοση: 2.00 Bet365


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Νίκησε, αλλά συγχρόνως δεν ικανοποίησε ο Ολυμπιακός στις Σέρρες, όπου ο Μάρκο Πάντελιτς, με το παρθενικό του γκολ, χάρισε στους ερυθρόλευκους τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Από την άλλη, η ομάδα της Τρίπολης, αν και βρέθηκε να προηγείται 2-0 της ΑΕΚ, κατάφερε να ισοφαριστεί στα τελευταία λεπτά, χάρει στα γκολ του Σκόκο και του Τζιμπούρ. Ένας βαθμός, που σίγουρα θα βοήθησει ψυχολογικά την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ξεκινώντας με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Η όμαδα του Πειραία θα αγώνιστει για πρώτη φορά στο φαληρικό γήπεδο με κόσμο στο πλευρό της, δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες αλλά και στον προπονητή για μια άνετη επικράτηση.


Πρόταση: 2-3 GOAL
Απόδοση: 2.00 Bet365


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΕK 

Προήγήθηκε, αλλά ισοφαρίστηκε στο 38' από το Β. Ιβιτς, σε ένα ματς που η ομάδα του Σάκη Τσιώλη επαίξε στα ίσια τον ΠΑΟΚ και μάλιστα στην έδρα του. Αντίπαλος του, ο άλλος δικέφαλος και ταυτόχρονα μεγάλος αδικημένος της τρίτης αγωνιστικής (αφού σωστά διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι, που δεν της δόθηκαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης), όπου θέλει να κερδίσει το χαμένο έδαφος για την μάχη του τίτλου, ξεκινώντας από τον Βόλο. Τα περιθώρια για την ομάδα του Ντούσκο στένεψαν και πλέον η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να επανέλθει, έστω για λίγο, η ηρεμία στην ομάδα.

Πρόταση: 2
Απόδοση: 1.90 Bet365




Value Bet

ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πρόταση: Ημίχρονο - Τελικό X / 1
Απόδοση: 4.33 Stanjames

ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ

Πρόταση: Ακριβές Σκορ 1-1

Απόδοση: 6.50 Stanjames

stanjames.com: €5 + €50 δωρεάν στοίχημα!


Gaff

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου