powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΛΥΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ...SERIE B...!!!

Καλημέρα σας! Μας τα χάλασε η Τσέλσι μεσοβδόμαδα και μας έσπασε το απόλυτο, καθώς η επιλογή της Ρόμα στα 2-3 γκολ και το over της Βάσκο ντα Γκάμα μας δικαίωσαν. Ως συνήθως, πλούσιο το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, με πολλούς διαθέσιμους αγώνες για στοιχηματισμό. Πάμε να δούμε τους αγώνες που έχουμε επιλέξει για σήμερα Σάββατο:

LYONNAIS - SAINT ETIENNE

΄Ενα από τα χειρότερα ξεκινήματα στο πρωτάθλημα έχει πραγματοποιήσει η Λυών, καθώς μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς! Ο πρόεδρος Ολάς, ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον προπονητή της ομάδας, παρά το κακό ξεκίνημα και διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει βρει τον αντικαταστάτη του Πιέλ. Από την άλλη μεριά, η Σεντ Ετιέν προελαύνει, βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, απαριθμώντας τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα (4-1-1) και έχει βλέψεις για ανάλογη θετική συνέχεια. Η Λυών θα ταξιδέψει την επόμενη βδομάδα στο Τελ Αβίβ, αφού αγωνίζεται την Τετάρτη, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League με την τοπική Χάποελ, σε ένα ματς που κρύβει αρκετές παγίδες για τους Γάλλους. Εκτιμώ πως το ματς της Τετάρτης είναι ακόμα μακρινό για τη Λυών, και θεωρώ ότι η κατάκτηση των τριών βαθμών, απέναντι σε μια υπολογίσιμη φέτος Σεντ Ετιέν, είναι επιτακτική, εφόσον βρίσκεται ήδη αρκετά πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος. Πιστεύω λοιπόν, πως μέσα στο Ζερλάν, έστω και αν υποστηρίζουν πολλοί ότι αξίζει απόψε στοιχηματικά να παιχτεί κόντρα η Λυών, η ομάδα του Κλόντ Πιέλ θα θυμηθεί το καλό της πρόσωπο, θα κάνει νέο ξεκίνημα και έστω και δύσκολα θα φτάσει στη νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1   Bet365 1.70


ATALANTA - REGGINA

Έκτη αγωνιστική η σημερινή για το πρωτάθλημα της Serie B, με την Αταλάντα να υποδέχεται στο Μπέργκαμο τη Ρετζίνα. Η Αταλάντα βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και εντός έδρας είναι μια φύσει επιθετική ομάδα που δημιουργεί φάσεις και ευκαιρίες για γκολ. Στην αντίπερα όχθη, η Ρετζίνα, όπως και η Αταλάντα, θα είναι μια από τις διεκδικήτριες ομάδες που θα κυνηγήσουν την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία. Βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και είναι από τις ομάδες που δέχονται αλλά και βάζουν το γκολ χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Αξιοπρόσεχτο στατιστικό στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι, ότι και οι πέντε αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα η Αταλάντα, έχουν καταλήξει σε under...!!! Όλα τα σερί σπάνε κάποια στιγμή όμως!! Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει σήμερα, καθώς και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το ματς και εν τέλει θα σημειωθούν στην αναμέτρηση πάνω από δύο τέρματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS   Βet365 2.20

Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~




CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου