powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΦΩΤΙΑ Η ΣΑΛΚΕ ΚΑΙ Η ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ...!!!

Καλημέρα σας! Χθες οι Kots και Caesar τα πήγανε πολύ καλά, εφόσον το ιρλανδικό διπλό ήρθε 0-4 και το αγγλικό ήρθε 6-1. Πάμε σήμερα να δούμε τρία παιχνιδάκια:

ΣΑΛΚΕ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν την προηγούμενη αγωνιστική την Φράιμπουργκ, εκτός έδρας 1-2, αλλά αυτή η νίκη δεν είναι αρκετή. Πρέπει σήμερα να πάρει την πρώτη της νίκη μέσα στο Veltins-Arena, ώστε να ξεφύγουν από τον βυθό της Bundesliga. Από το σημερινό παιχνίδι θα λείψουν o Jefferson Farfan και ο Jose Manuel Jurado. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλά, νικώντας την Λεβερκούζεν 3-6, αλλά από τότε έχουν δεχτεί δεκατρία γκολ (!!!) και η κατρακύλα έχει ξεκινήσει για την ομάδα και για τον προπονητή, που είναι λίγες οι μέρες του. Από την Γκλάντμπαχ θα λείψει o επιθετικός Idrissou, ο οποίος στο προηγούμενο παιχνίδι με την Σεντ Πάουλι πήρε δύο κίτρινες.

Πρόβλεψη: 1
Απόδοση: 1.57 Bet365

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική έχασαν 2-1 από την Νυρεμβέργη. Βρίσκονται στον πάτο της Bundesliga, με τρεις βαθμούς τους οποίους πήραν ξεσπώντας πάνω στην Γκλάντμπαχ και νικώντας την με το επιβλητικό 7-0. Στο σημερινό παιχνίδι δεν πιστεύω πως θα κερδίσει με τόσο υψηλό σκορ, αλλά εύκολα ή δύσκολα θα την κερδίσει, για να ξεφύγει από τον πάτο και να πάει  μεσοβδόμαδα με άλλον αέρα στη Δανία για να παίξει με την Οντένσε. Από το σημερινό παιχνίδι θα λείψουν οι μέσοι Timo Gebhardt και Daniel Divadi. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν 8 βαθμούς και βρίσκονται στην 7η θέση. Γενικά, μου φαίνεται μία πολύ απρόβλεπτη ομάδα, γιατί στην αρχή κερδίζει την Ντόρτμουντ εκτός έδρας 0-2 και μετά μέσα στην έδρα της δέχεται έξι γκολ από την πολύ μέτρια Γκλάντμπαχ!! Η άμυνα της γενικά παραπαίει και στο σημερινό παιχνίδι είναι πιθανό να αφήσει εκτός τους αμυντικούς Castro και Hyypia και τον επιθετικό Helmes για να είναι ξεκούραστοι στον αγώνα που θα δώσουν μεσοβδόμαδα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πρόβλεψη: 1
Απόδοση: 2.30 Bet365

Value Bet 

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ: X ΗΜΙΧΡΟΝΟ   Bet365 2.30

Καλή Τύχη φίλοι μου!




TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου