powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ...

Καλησπέρα και καλό αθλητικό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους. Συνεχίσαμε τις επιτυχημένες προβλέψεις, μιας και επιβεβαιώθηκε την τελευταία φορά, πολύ εύκολα ο άσσος της Goias, με αντίπαλο την Guarani (3-1), στέλνοντάς μας έτσι, επιτέλους αυτή η ομάδα, στο ταμείο. Σαββατοκύριακο τώρα, με την αγωνιστική δράση να είναι πλήρης, σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα. Από Ισπανία και Ιταλία θα είναι οι βασικές μας επιλογές για σήμερα. Πάμε να τις δούμε:

BARCELONA - HERCULES: Αγώνας για τη δεύτερη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, με το φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση να είναι σε όλους γνωστό. Οι Blaugrana, μετά την εύκολη επικράτηση της πρεμιέρας επί της Santander, εκτός έδρας με 0-3, θέλουν απόψε να διπλασιάσουν τις νίκες τους, μέσα στο σπίτι τους αυτή τη φορά, με αντίπαλο μια ομάδα πολύ υποδεέστερή τους. Αν και έπεται, μεσοβδόμαδα, αγώνας για το Champions League, και ο Pep Guardiola μπορεί να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς, οι γηπεδούχοι, ακόμα και με τη δεύτερη ομάδα, μπορούν εύκολα να σπάσουν τα κοντέρ στο αποψινό παιχνίδι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: BARCELONA OVER 3.5 GOALS   Sportingbet 2.10


CESENA - MILAN: Δεύτερη αγωνιστική και στο ιταλικό πρωτάθλημα, με τη Milan, μετά το επιτυχημένο ξεκίνημα στο San Siro, με αντίπαλο την αρκετά αδύναμη Lecce (4-0), να θέλει απόψε να κάνει το 2/2, με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Cesena, η οποία, την 1η αγωνιστική, απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας (0-0), μέσα στο Olimpico, με αντίπαλο τη Roma. Οι Μιλανέζοι, μετά τις σπουδαίες μεταγραφές των Robinho και Ibrahimovic ενισχύθηκαν αρκετά επιθετικά, γλυκοκοιτάζοντας έτσι, την επιστροφή στην κορυφή της Ιταλίας. Παρ' όλα αυτά, θα επιλέξω απόψε να κοντράρω το φαβορί, αφ' ενός, γιατί όλοι θα πέσουν πάνω στο διπλό, θεωρώντας το αρκετά εύκολο ποντάρισμα και αφ' ετέρου, διότι οι Rossoneri έχουν αποδείξει πολλάκις, πως εκτός έδρας, με ομάδες που σχεδόν οποιοσδήποτε θα περνούσε ένα σχετικά εύκολο βράδυ, γκελάρει αρκετά εύκολα. Πείσμα και πάθος από τους γηπεδούχους, που θέλουν όσο τίποτα να κόψουν βαθμούς από ακόμα μια μεγάλη ομάδα, σε συνδυασμό με ένα κατάμεστο ''Dino Manuzzi'', με κάνουν, έστω, να μην πάω στο διπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1X   Sportingbet 2.40
VALUE BET: 1    Bet365 7.00


ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

RAFAEL NADAL - MIHAIL JUZNI: 3-0 (Set Betting)   Sportingbet 1.60


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου