powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Bundesliga

Καλησπέρα σας και από εμένα! Είχα καιρό να γράψω και είπα να ξεκινήσω από σήμερα με Bundesliga. Το team της BetRace μεγάλωσε και τώρα πλέον είμαστε έξι άτομα, που θα αναλύουμε αγώνες και θα προτείνουμε σημεία. Πιο συγκεκριμένα, θα ασχοληθώ με Γερμανία κυρίως, ο Laftsis με Ισπανία και Ιταλία, ο Gaff με Ελλάδα, ο Kots με Αγγλία, ο Caesar με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα και ο CaptaiN θα ασχοληθεί κυρίως με το Basket και διάφορα άλλα. Πάμε να αναλύσουμε κάποια παιχνίδια που επέλεξα από την 3η αγωνιστική της Γερμανίας.



ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς στο προηγούμενο παιχνίδι, με τον Παπίς Σισέ να πετυχαίνει δύο γκολ και ενώ έχανε από την Νυρεμβέργη κατάφερε και το γύρισε. Ντεμπούτο έκανε ο Ιάπωνας επιθετικός Γιάνο στο φιλικό που έδωσε η ομάδα του απέναντι στην Γιούνγκ Μπόις, η οποία κέρδισε 3-1 και είναι έτοιμος σήμερα απέναντι στη Στουτγάρδη. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά μέχρι τώρα, εφόσον έχουν μηδέν βαθμούς. Η διακοπή πιστεύω θα τους έκανε καλό, αφού τα δύο νέα αποκτήματα της είναι πανέτοιμα, ο Καμορανέζι και ο Μπα. Θα μπουν αμέσως στο κέντρο και με σωστό παιχνίδι και από το υπόλοιπο ρόστερ πιστεύω, πως θα καταφέρει η Στουτγάρδη να πάρει τη νίκη. Τέλος, δεν θα έχει στη διάθεση της τον κεντρικό αμυντικό Ντελπιέρ και τον Κελότσι.

Πρόβλεψη: 2
Απόδοση: 2.10 Bet365



ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Οι φιλοξενούμενοι, την πρώτη αγωνιστική, κατάφεραν να νικήσουν την Ντόρτμουντ 0-2 και στην δεύτερη αγωνιστική γνώρισαν την συντριβή μέσα στην έδρα τους από την Γκλάνμπαχ 3-6. Αμυντικά είναι για κλάματα και ο κόσμος είναι μέσα στη γκρίνια. Ο Ρόλφες είναι σχεδόν έτοιμος να επιστρέψει, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χίπια στο κέντρο της άμυνας ενώ δύσκολα προλαβαίνει και ο Χέλμες. Πιστεύω σήμερα, πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από την άλλη, το Αννόβερο τα πάει πολύ καλά, έχοντας δύο νίκες απέναντι στη Φρανκφούρτη με 2-1 και απέναντι στη Σάλκε με 1-2. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το ρόστερ της, εκτός από τον Σλάουντραφ που τσακώθηκε για ακόμη μια φορά με τον προπονητή και θα μείνει εκτός αποστολής. Τέλος, παραμένουν τραυματίες ο κεντρικός αμυντικός Εγκίμαν και οι μέσοι Λάλα και Αντρέασεν.

Πρόβλεψη: 2
Απόδοση: 1.90 Bet365


Καλή Τύχη!!!



TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου