powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ BUNDESLIGA...!!

Καλημέρα και από εμένα! Χθες δεν τα πήγαμε καλά, εφόσον η Λεβερκούζεν, για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να νικήσει, παρόλο που το Ανόβερο έπαιζε με δέκα παίχτες από το πρώτο ημίχρονο και η Στουτγάρδη δεν κατάφερε να κρατήσει το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου. Από την άλλη, ο Laftsis μας πήγε ταμείο με τον άσσο της Cesena που είχε απόδοση 7.00!!! Εκπληκτικό!! Σήμερα στη Bundesliga έχει δύο παιχνίδια:


Mainz - Kaiserslautern

Πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι, που οι οπαδοί των δύο ομάδων βρίσκονται σε μεγάλη κόντρα. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν με πάθος μέσα στην καυτή έδρα τους. Τα λόγια του Tuchel πριν το παιχνίδι: "Για μένα είναι ένα ντέρμπι δεν είναι το θέμα εδώ'', είπε. "Ζω εδώ, σχεδόν τρία χρόνια τώρα και μπορώ να καταλάβω ότι έχει ιδιαίτερη σημασία για τους οπαδούς". "Εμείς δεν θέλουμε να το ελαχιστοποιήσουμε αυτό, αλλά κατά τη γνώμη μου, αν παίξουμε με πάθος, αποφασιστικότητα και ποιότητα, έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε".

Από την άλλη, "οι κόκκινοι διάβολοι" γνωρίζουν πολύ καλά την κατάσταση της έδρας και θα παίξουν εξίσου σκληρά. Τα λόγια του Κurz πριν το παιχνίδι: " Η Mainz είναι εξαιρετικά ισχυρή στο σπίτι της και θα υπάρξει μια μεγάλη ατμόσφαιρα στο γήπεδο'', είπε. ''Ξέρουμε τι να περιμένουμε, αλλά εμείς θα πάμε στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση''. Από απουσίες θα έχουν μόνο τον Ivo IIisevic.


Πρόβλεψη: X και Under2.5 
Απόδοση: 3.40 Bet365 και 1.85 Bet365


Cologne - St.Pauli

Οι γηπεδούχοι ζητάνε μόνο νίκη στο σημερινό παιχνίδι, εφόσον έχουν μηδέν βαθμούς και ο προπονητής της ομάδας ο Zvonimi Soldo δέχεται πολλές πιέσεις! Ο Soldo περιμένει πολλά από τον Lucas Podolski στο σημερινό παιχνίδι και να κάνει μία εξαιρετική εμφάνιση όπως στο Αζερμπαϊτζάν με την Εθνική Γερμανίας που είχε νικήσει 6-1. Τέλος είπε πως: "Η St.Pauli δεν είναι Αζερμπαϊτζάν και δεν υπάρχουν αδύναμοι αντίπαλοι στην Bundesliga''.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είναι αποφασισμένοι και έχουν κατασταλάξει στο σχήμα της ομάδας, σε αντίθεση με την Cologne. Με αντεπιθέσεις και πάθος θα παίζουν οι παίχτες της St.Pauli. Τέλος, ο προπονητής Holger Stanislwski είπε πριν το παιχνίδι: "Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, επειδή υπάρχουν τραυματίες και κούραση μετά από ήττες σε Kaiserslautern και Βέρντερ Βρέμης και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό''.

Πρόβλεψη: 1 και 2-3 Goal
Απόδοση: 2.20 Bet365 και 1.95 Bet365





TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου