powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Ψυχρολουσία για την Barcelona χθες, αφού όχι μόνο δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά έχασε μέσα στη έδρα της με 0-2 από τη Hercules!! Από την άλλη, επιβεβαιώθηκε ο άσσος της Cesena με αντίπαλο τη Milan (2-0), δίνοντας μας, έτσι την τρελή απόδοση του 7.00 (!!!), μιας και το πιστεύαμε πάρα πολύ ως πιθανή έκπληξη. Εύκολα καθάρισε και ο Rafael Nadal (3-0) στον πρώτο ημιτελικό του US OPEN τον Mihail Juzni επιβεβαιώνοντας, έτσι και το ξεχωριστό μας ποντάρισμα. Απόψε, λοιπόν, διεξάγεται ο τελικός του τουρνουά, μεταξύ του Ισπανού τενίστα και του Novak Djokovic, ο οποίος επικράτησε χθες στα σημεία, του Ελβετού Roger Federer με 3-2 σετ. Θα μάθουμε, λοιπόν, απόψε και την τελική κατάληξη του ''ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ'', περιμένοντας από τον Ισπανό τενίστα να μας δικαιώσει για την επιλογή μας. Ποδοσφαιρικά, τώρα, έχουμε ξεχωρίσει κάποια σημεία. Πάμε να τα δούμε:

REAL ZARAGOZA - MALAGA: Ισόπαλη, χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η Real Zaragoza την πρώτη αγωνιστική στο Riazor με αντίπαλο τη Deportivo La Coruna. Παρ' όλα αυτά, έδειξε αρκετά θετικά σημάδια και θα μπορούσε ακόμα και να είχε φύγει με τη νίκη. Από την άλλη, η Malaga, γνώρισε την ήττα με 1-3 στην έδρα της από τη Valencia παίζοντας εντελώς άναρχο ποδόσφαιρο. Ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα είχε, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα. Πιστεύω σήμερα, λοιπόν, πως και οι δύο ομάδες θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL)   Bet365 1.90



VILLARREAL - ESPANYOL: Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Villareal, χάνοντας, εκτός έδρας, από τη Real Sociedad με 1-0, χωρίς να παρουσιάσει κάτι το ενδιαφέρον. Από την άλλη, η Espanyol, παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, επικράτησε, στην έδρα της, με 3-1 της Getafe, ξεκινώντας, έτσι, θετικά στο πρωτάθλημα. Η υποχρέωση τής γηπεδούχου, έστω να μην χάσει απόψε, σε συνδυασμό με το επιθετικό ποδόσφαιρο των Καταλανών, με κάνουν να επιλέξω ό,τι ακριβώς στο προηγούμενο παιχνίδι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL/GOAL)   Bet365 1.83



ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

ΑΕΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ: ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ   Bet365 6.50

ACADEMICA - NAVAL: 2   Bet365 4.00

MARSEILLE - MONACO: 2   Bet365 5.50


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου