powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

TWENTE - INTER...

Καλησπέρα και καλό αθλητικό ευρωπαϊκό τριήμερο σε όλους τους φίλους!! Πολύ δυνατό ταμείο είχαμε σήμερα το πρωί, μετά την άνετη επικράτηση του Rafael Nadal στον τελικό του US OPEN με 3-1 σετ του Novak Djokovic...!!! Στοίχημα διαρκείας με άκρως επιτυχημένη κατάληξη!!! Και για όποιον θέλει να το ξαναθυμηθεί: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Σε καλή μεριά, λοιπόν, σε όσους μας ακολούθησαν!! Πάμε, τώρα, στα σημερινά. Μία στις δύο επιτυχημένες προβλέψεις είχαμε την τελευταία φορά, μιας και μετά το πολύ εύκολο goal-goal στο παιχνίδι της Real Zaragoza με τη Malaga (3-5), η Espanyol, δεν κατάφερε να σκοράρει και αυτή με τη σειρά της, τουλάχιστον μία φορά, στο παιχνίδι με τη Vilarreal (4-0), έτσι ώστε να μας στείλει στο ταμείο. Πρώτη στροφή απόψε για τη διοργάνωση του Champions League, με το σημερινό πρόγραμμα να είναι αρκετά δύσκολο στοιχηματικά. Το βασικό μας ποντάρισμα θα είναι στο παιχνίδι της Twente, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, τη σεζόν που μας πέρασε, Inter. Πάμε να δούμε τι ακριβώς έχουμε επιλέξει:

TWENTE - INTER: Στην Ολλανδία ξεκινά τις υποχρεώσεις για το Champions League, η κάτοχος του τροπαίου Inter, αντιμετωπίζοντας την περσινή πρωταθλήτρια της χώρας, Twente. Οι ''Nerazzurri'', μετά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Rafael Benítez στην ομάδα, ξεκίνησαν κάπως άσχημα τη φετινή χρονιά, καθώς ηττήθηκαν στον τελικό του Super Cup Ευρώπης από την Atletico Madrid, ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα δυσκολεύονται αρκετά στις πρώτες αγωνιστικές. Παρ' όλα αυτά, ο βασικός κορμός της ομάδας παρέμεινε ο ίδιος με πέρυσι, παραμένοντας, έτσι η ομάδα του Μιλάνου ένα εκ των φαβορί για κατάκτηση του τροπαίου και τη φετινή χρονιά. Από την άλλη, η ολλανδική ομάδα, πρωτάρα στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, γνωρίζει πολύ καλά, πως για να πάρει θετικό αποτέλεσμα, με αντίπαλο την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, χρειάζεται να κάνει ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια. Οι Thiago Motta και ίσως ο Dejan Stankovic θα απουσιάσουν απόψε για την ομάδα του Μιλάνου, ενώ επιστρέφει ο Maicon, μετά την απουσία του από το ματς με την Udinese για το πρωτάθλημα. Εύκολα ή δύσκολα, λοιπόν, απόψε, εκτιμώ πως η Inter θα ξεκινήσει με το δεξί τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2   Bet365 2.00

Υ.Γ 1: Ανοδική η απόδοση του διπλού από χθες το βράδυ. Δεν μπορώ παρά να εμπιστευτώ στο 2.00, μια ομάδα που την περσινή χρονιά με πλήρωνε σχεδόν συνέχεια..!!!

Υ.Γ 2: Και επειδή στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πολύ συχνά πως από ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μεταμορφώνεται σε PANATHINAIKOS, λίγα χρήματα στο ξερό διπλό κι ας χαθούν στην τελική..!!! BARCELONA - PANATHINAIKOS: 2   Bet365 21.00

Καλή τύχη στις επιλογές σας και καλή τύχη στον Παναθηναϊκό στο Camp Nou...!!!



Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου