powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΙΚΗ!!!

Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα!! Φτάσαμε στην 5η αγωνιστική, τελευταία πριν την γνωστή διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων, με το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς να είναι πλέον γεγονός. ΠΑΟΚ και Άρης αναμετρούνται, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες προέρχονται από ευρωπαϊκά ματς, με την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη να είναι αυτή που χρειάζεται περισσότερο τη νίκη. Αφενός για να ικανοποιήσει τους τριάντα και.. χιλιάδες φιλάθλους που αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας και αφετέρου για να βάλει ένα τέλος στα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Από την άλλη, η άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κάνει τα πάντα για να μη φύγει με σκυμένο το κεφάλι, για δεύτερη φορά μέσα σε μία βδομάδα, μετά την ήττα της από την Ρόζενμποργκ με 2-1.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ SUPERLEAGUE ΟΠΑΠ

02/10 17:15 Αστέρας Τρίπολης vs. Ατρόμητος
02/10 17:15 Ολυμπιακός vs. Ολυμπιακός Βόλου
02/10 19:30 Καβάλα vs. Πανιώνιος
03/10 16:00 Κέρκυρα vs. Ηρακλής
03/10 18:15 ΑΕΚ vs. Ξάνθη
03/10 18:15 Εργοτέλης vs. Παναθηναϊκός
03/10 18:15 Πανσερραϊκός vs. Λάρισα
03/10 20:30      ΠΑΟΚ vs. Άρης


















ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ




Ύστερα από δύο εβδομάδες η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης επιστρέφει στην έδρα της (να θυμίσουμε είχε αντιμετωπίσει ΑΕΚ και Ολυμπιακό εκτός). Αυτή τη φορά αντίπαλος της ο Ατρόμητος, ο οποιός προέρχεται από μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό με 2-1, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να ευελπιστεί ότι θα έχει και ανάλογη συνέχεια. Το έργο για την ομάδα του Περιστερίου δεν θα είναι καθόλου εύκολο, όπως και για τις περισσότερες ομάδες που θα αντιμετωπίσουν τον Αστέρα στην Τρίπολη. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν άσχημη εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό, δείχνοντας ότι δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά παρόλα αυτά, στην έδρα τους παρουσιάζονται σαφώς δυνατότεροι.

Πρόταση: X
Απόδοση: 3.00 Bet365


ΑΕΚ - SKODA ΞΑΝΘΗ

Βαρύ το κλίμα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ ύστερα από τη νέα γκέλα με τον Ολυμπιακό στο Βόλο. Μια ήττα που έφερε και την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς και πλέον η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού, καθώς και επιστροφή στις επιτυχίες. Την Πέμπτη, οι κιτρινόμαυροι παραδόθηκαν στην ανωτερότητα της Ζενίτ με το μεγάλο πρόβλημα να εντοπίζεται για άλλο ενα παιχνίδι στον ανασταλτικό τομέα. Από την αντίπαλη όχθη, η Ξάνθη πήρε ένα σημαντικό τρίποντο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και έρχεται στην Αθήνα με ανεβασμένη την ψυχολογία, αλλά και συγχρόνως με λιγότερο άγχος. Τέλος, να επισημάνουμε ότι και οι δύο αντίπαλοι αναμένεται να εμφανιστούν πάνοπλοι.

Πρόταση: Γκολ - Γκολ
Απόδοση: 2.25 Bet365


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪKΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ

Χωρίς βαθμό παραμένει ο Πανσερραϊκός στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και πλέον η ανάγκη για τους τρεις βαθμούς κρίνεται επιτακτική. Μια νίκη που μπορεί να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα των Σερρών, καθώς δεν είναι το καλύτερο μετά το πολύ άσχημο ξεκίνημα. Η ισοπαλία της ΑΕΛ με την Κέρκυρα με 1-1, ήταν η αφορμή για να ακουστούν οι πρώτες μουρμούρες, με πολλούς να μιλούν ακόμα και για απομάκρυνση του Γιάννη Παπακώστα, καθώς η ομάδα παραμένει με μία νίκη, αυτή της πρεμιέρας. Όσων αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βρούτσινα, Ανάκογλου και Αλβάρες, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, αλλά αντιθέτως Σουμπίνιο και Παπάζογλου είναι έτοιμοι, ώστε να διεκδικήσουν θέση στην αρχική ενδεκάδα. Από την Λάρισα Βελάσκο, Κανόμπιο και Σίμιτς παραμένουν αμφίβολοι.

Πρόταση: 1
Απόδοση: 2.75 Bet365


Value Bet

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ: ΗΜΙΧΡΟΝΟ / ΤΕΛΙΚΟ  Χ / 1   Stanjames 4.33

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 2-0 / ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΠΡΩΤΟΥ ΓΚΟΛ 31'-40'   Stanjames 6.50 / Bet365 7.00















Gaff

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου