powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΛΙΓΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ STADIUM OF LIGHT KAI ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ SERIE B...!!!

Καλημέρα σας! Εξαιρετικό απολογισμό είχαμε μεσοβδόμαδα στις επιλογές μας, μιας και οι προβλέψεις μας στο Champions League επαληθεύτηκαν και μας πλήρωσαν! Μετά το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ακολουθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο, με πολλούς διαθέσιμους αγώνες προς στοιχηματισμό. Με τη φόρα που έχουμε λοιπόν από την Τετάρτη, πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει για σήμερα Σάββατο, ελπίζοντας να έχουμε ανάλογη συνέχεια:


SUNDERLAND - MANCHESTER UNITED

Στο Stadium of Light, η Σάντερλαντ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Premier League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία με την Λίβερπουλ (2-2) και σήμερα θα προσπαθήσουν να σπάσουν την αρνητική παράδοση που έχουν τα τελευταία χρόνια στο γήπεδό τους με τους ''κόκκινους διάβολους'', αποσπώντας θετικό αποτέλεσμα. Στα συν της ομάδας συγκαταλέγεται η τρομερή φόρμα του Darrent Bent, ενώ απόντες θα είναι οι Campell, Mensah, Richardson και Wellbeck. Η ομάδα του Φέργκιουσον ταξίδεψε στην Ισπανία για τον αγώνα του Champions League, απέναντι στη Βαλένθια, και παρά τις απουσίες της κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης! Για άλλο ένα παιχνίδι οι ''μπέμπηδες'' θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Rooney, Scholes, Giggs και Valencia. Εκτιμώ πως θα έχουμε ένα κλειστό ματς καθώς, η Μάντσεστερ θα επιδιώξει να σφίξει την άμυνά της και για πρώτη φορά φέτος (!!!) να μην δεχτεί γκολ εκτός έδρας.
Το παραπάνω, σε συνδυασμό με το ότι η Σάντερλαντ είναι προσεχτική ομάδα στους εντός έδρας αγώνες της με τις μεγάλες ομάδες, με οδηγεί στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 GOALS  Bet365 1.85



SASSUOLO - ATALANTA

Για μία ακόμα φορά θα κυνηγήσω το over σε αγώνα της Αταλάντα, θεωρώντας ότι το σερί από τα 6 συνεχόμενα under ήρθε η ώρα να σπάσει στο μεσημεριανό ματς με την Σασουόλο και να μας πληρώσει καλά. Την προηγούμενη αγωνιστική, η Αταλάντα έμεινε στο 1-1 σε αγώνα εντός έδρας με τη Ρετζίνα. Υπήρχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να σημειωθεί ένα δεύτερο γκολ και από τις δύο ομάδες, αλλά δυστυχώς δεν μπήκε ποτέ. Η Σασουόλο είναι ομάδα που σκοράρει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της μέχρι στιγμής και μετά το εκτός έδρας ατυχές αποτέλεσμα με την Κροτόνε, που ηττήθηκε με 2-0, θα προσπαθήσει να κυνηγήσει το καλύτερο από τη σημερινή αναμέτρηση.. Η Αταλάντα με τη σειρά της, ύστερα από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα με Σιένα και Ρετζίνα, είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει τη νίκη, καθώς δεν θέλει να μείνει νωρίς μακριά από τις θέσεις ανόδου. Αναμένω, λοιπόν, ένα ανοιχτό ματς και ελπίζω αυτή τη φορά να δικαιωθώ στην επιλογή μου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS   Bet365 2.40

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~




CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου