powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΦΤΩΧΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΗΜΕΡΑ...??? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...!!!

Καλημέρα σας! Δεν τα πήγαμε καλά στις επιλογές μας το προηγούμενο Σάββατο με τους αγώνες της Αγγλίας που είχαμε επιλέξει. Τι να κάνουμε.. Υπομονή και συνεχίζουμε! Σήμερα θα ασχοληθώ στοιχηματικά, με ένα από τα αγαπημένα μου προς παρακολούθηση αθλήματα, το τένις, όπως και με ένα outsider επιλογής ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Αυτήν την εβδομάδα διεξάγεται το ΑΤP Master στη Σανγκάη με όλα τα πρωτοκλασάτα ονόματα να συμμετέχουν στο τουρνουά. Σήμερα διεξάγονται οι αγώνες στο πλαίσιο της φάσης των 16. Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποιον αγώνα έχουμε ξεχωρίσει:

GASQUET - DJOKOVIC

O Νόβακ Τζόκοβιτς απέδειξε την καλή κατάσταση που βρίσκεται, καθώς μετά τη συμμετοχή του στον τελικό του US Open, κατάφερε να κερδίσει την προηγούμενη βδομάδα το Μaster του Πεκίνου με σχετική άνεση. Στο τουρνουά της Σανγκάης, ξεκινώντας από τον δεύτερο γύρο, απέκλεισε τον Κροάτη Ιβάν Λιούμπισιτς με 2-0 σετ και σήμερα αντιμετωπίζει τον Ρίτσαρντ Γκασκουέτ. Ο Γάλλος Γκασκουέτ απέκλεισε στον πρώτο γύρο τον Λετονό Γκουλμπίς, με 2-0 σετ, ενώ στο δεύτερο γύρο δυσκολεύτηκε, αλλά επικράτησε του συμπατριώτη του, και φιναλίστ του τουρνουά του Τόκιο, Μομφίς, με 2-1 σετ. Απέναντι στο Τζόκοβιτς σήμερα θα τα βρει σκούρα. Ο Σέρβος θα επιδιώξει να κατακτήσει το τουρνουά, και θεωρώ απίθανο σταματήσει την πορεία του ο Γκασκουέτ. Νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη ο Τζόκοβιτς, μόλις στην 31η θέση ο Γάλλος. Όλα τα παραπάνω με οδηγούν στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: SET BETTING   NOVAK DJOKOVIC 2-0   Stanjames 1.62


DINAMO BRYANSK - VOLGA NIZHNY

Πρόκειται για την 33η αγωνιστική της Division 1 του ρωσικού πρωταθλήματος. Αντίθετη πορεία ακολουθούν οι δύο ομάδες, καθώς η Ντιναμό βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και τη 16η θέση, ενώ η Βόλγκα βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και θα κυνηγήσει την άνοδο μέχρι το τέλος των έξι εναπομείναν των αγωνιστικών. Η Ντιναμό πρέπει να χτυπάει τουλάχιστον όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της, αν θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και να παραμείνει στην κατηγορία. Η Βόλγκα από την άλλη πλευρά, διαθέτει μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Με δεδομένο ότι έχει δέκα βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Κούμπαν, θα παλέψει για τη δεύτερη θέση ανόδου, με την τρίτη της βαθμολογίας Νόβγκοροτ, την οποία περνάει μόλις για δύο βαθμούς. Καμία δυνατότητα για απώλειες λοιπόν για την Βόλγκα, η οποία είναι υποχρεωμένη να κυνηγάει σε κάθε αγώνα το τρίποντο της νίκης. Δεδομένου του ότι έχουν και οι δύο ομάδες ανάγκη από συγκομιδή βαθμών, περιμένω ένα κλειστό ματς, στην όχι εύκολη έδρα της Ντιναμό. Όπως προανέφερα, καλύτερη ομάδα η Βόλγκα, δεν μπλέκω όμως με σημείο, λόγο της σκοπιμότητας και των δύο ομάδων και καταλήγω στο εξής ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 GOALS   Stanjames 1.70

Καλή τύχη μας...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~

stanjames.com: €5 + €50 δωρεάν στοίχημα!


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου