powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ευκαιρίες στο Sudamericana!

Καλησπέρα!
Ό,τι και να πω για το Βέλγιο είναι περιττό. Όποιος είδε το παιχνίδι ξέρει. Έβαλα και ένα link στο Chatbox με τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα. Σήμερα υπάρχουν στο πρόγραμμα τρεις αγώνες του Copa Sudamericana σε αρκετά καλές αποδόσεις. Και οι τρεις βραζιλιάνικες ομάδες παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα της χώρας τους και αναμένεται να παρουσιαστούν με αρκετές αλλαγές.


EMELEC - AVAI

Η Έμελεκ από τον Ισημερινό υποδέχεται την Αβάι από τη Βραζιλία με μόνο στόχο τη νίκη με σκορ πρόκρισης. Η Έμελεκ τη φετινή σαιζόν έχει εντός έδρας απολογισμό 3-3-0, 6-2 τέρματα. Από την άλλη, η Αβάι βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τις θέσεις υποβιβασμού και έχει εκτός έδρας απολογισμό 1-5-8, με 12-28 τέρματα. Αναμένω από τους γηπεδούχους να καθαρίσουν εύκολα τον αγώνα, απέναντι στους αδιάφορους και με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, Βραζιλιάνους. Πολύ πιθανό και το HC1.

Εκτίμηση:  Bet365 1.80


GOIAS - PENAROL

Η Γκοίας από τη Βραζιλία υποδέχεται την Πενιαρόλ από την Ουρουγουάη, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της. Η ομάδα από τη χώρα του καφέ βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς μακριά από την τελευταία θέση σωτηρίας. Εντός έδρας έχει απολογισμό 4-4-7, 17-22 τέρματα. Από την άλλη, η Πενιαρόλ θα παραταχθεί απόψε, χωρίς απουσίες, με στόχο την εξασφάλιση της πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα. Εκτός έδρας μετράει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα (2-1-1), με σύνολο τερμάτων 8-6. Μια φορά να παρακολουθήσει κανείς τον τρόπο που αμύνεται η Γκοίας (2η χειρότερη άμυνα) και θα καταλάβει ότι τόσο υψηλές αποδόσεις αξίζουν. Έχω ικανή την Πενιαρόλ να κερδίσει απόψε. Μόνο και μόνο για κάλυψη θα βάλω και το Χ.

Εκτίμηση: X2   Bet365 3.50 / 3.75


ATLETICO MINEIRO - SANTA FE

Η Μινέιρο από τη Βραζιλία υποδέχεται απόψε τη Σάντα Φε από την Κολομβία, με το μυαλό της στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Μινέιρο βρίσκεται δύο βαθμούς κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, με εντός έδρας απολογισμό 6-0-8, 22-23 τέρματα. Προέρχεται από ένα δύσκολο παιχνίδι και ήττα 1-0 στην έδρα της Ιντερνασιονάλ (με αρκετές απουσίες), με τη γηπεδούχο να χάνει τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, παρόλο που αγωνιζόταν με δέκα παίχτες από το 68ο λεπτό. Η Σάντα Φε είναι πρώτη στην Κλαουσούρα της Κολομβίας, με εκτός έδρας απολογισμό 4-2-1, 10-7 τέρματα. Αναμένονται αλλαγές στη Μινέιρο, η οποία καίγεται για βαθμούς στο πρωτάθλημα. Δύσκολο στην πρόβλεψη το παιχνίδι της Μινέιρο, αλλά τέτοιες αποδόσεις απέναντι στη χειρότερη άμυνα της Βραζιλίας αξίζουν το ρίσκο.

Εκτίμηση: X2   Bet365 3.50 / 5.00




Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου