powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΑΝΓΚΑΗ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΗ ΙΣΠΑΝΙΑ...!!!

Καλημέρα σε όλους! Με 1/2 εκτιμήσεις κλείσαμε χθες, Παρασκευή, καθώς μας δικαίωσε η Ουνιόν στα 2-3 γκολ, ενώ το Under που είχαμε επιλέξει στον αγώνα της Μπούρσασπορ - Καρντεμίρ δεν επαληθεύτηκε (2-2). Συγχαρητήρια στον Caesar για τις σωστές χθεσινές του επιλογές και εύχομαι να έχει το ίδιο καλή συνέχεια! Πάμε να δούμε τις επιλογές μας για σήμερα Σάββατο:


ROGER FEDERER - NOVAK DJOKOVIC

Πρόκειται για τον δεύτερο ημιτελικό του Master της Σανγκάης, μετά από αυτόν του Χουάν Μονακό εναντίον του Άντι Μάρει. Οι δύο τενίστες συναντιούνται και πάλι μετά τον ημιτελικό του US Open, όπου μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα είχε επικρατήσει ο Τζόκοβιτς με 3-2 σετ, ο οποίος αντιμετώπισε μετέπειτα στον τελικό το Ράφαελ Ναδάλ. Ο Ρότζερ Φέντερερ θα επιδιώξει να πάρει εκδίκηση για την προ ενός μηνός ήττα του από τον Σέρβο. Κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ο Τζόκοβιτς βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα και κατάσταση. Όπως και να έχει, πρόκειται για δύο από τους κορυφαίους τενίστες της παγκόσμιας κατάταξης, οι οποίοι έφτασαν με άνεση μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά και ευχόμαστε να προσφέρουν θέαμα σε ακόμα ένα αγώνα τους, κερδίζοντας στο τέλος ο καλύτερος. Στο συγκεκριμένο ματς επειδή το σπάσιμο του σερβίς είναι κάτι δύσκολο, καθώς και οι δύο αθλητές το κρατάνε κατά ένα μεγάλο ποσοστό και ξέρουν να το προστατεύουν, οδηγούμαι στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: TOTAL GAMES FIRST SET OVER 9.5   Bet365 1.61


MALAGA - REAL MADRID

Στο κατάμεστο La Rosaleda, η Μάλαγα αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Primera Division. Στη 10η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Μάλαγα, η οποία προς το παρόν έχει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες της εντός έδρας. Στον τελευταίο της αγώνα έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με την Αλμερία (1-1). Στον αποψινό αγώνα θα λείπει από την ομάδα, ο βασικότατος εξτρέμ Ελισέου. Στην αντίπερα όχθη, η Ρεάλ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από το εντός έδρας ''πάρτυ'' με τη δύστυχη Λα Κορούνια (6-1)...!!! Αν και οι σχέσεις της ομάδας του Μουρίνιο με τη Μάλαγα είναι καλές, ο αγώνας μόνο εύκολος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, και πέρα από αυτό η Ρεάλ θα έχει και στο πίσω μέρος του μυαλού της την αναμέτρηση της Τρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με τη Μίλαν. Εκτός από την αναμέτρηση θα είναι ο Ράμος και οι μακροχρόνιοι απόντες Γκάγκο, Γκαράι και Κακά. Πιστεύω ευκαιρίες θα υπάρχουν στο παιχνίδι, με τη Ρεάλ να επιδιώκει να καθαρίσει το ματς όσο το δυνατό γρηγορότερα. Η πίεση που θα ασκήσουν οι παίχτες της Ρεάλ προκειμένου να έρθει το γκολ, με οδηγεί στο εξής ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: REAL MADRID OVER 5.5 CORNERS   Bet365 1.66

Kαλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~




CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου