powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...!!!

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους. Ακόμα μία αγωνιστική που η Huelva δεν καταφέρνει να πάρει τους τρεις πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, μιας και έχασε με 0-2 από τη Salamanca. Στην ισοπαλία την παίξαμε χθες, αλλά και πάλι ούτε καν αυτή κατάφερε να αποσπάσει. Το ξεχνάμε γρήγορα, μιας και το στοιχηματικό κουπόνι του διημέρου προσφέρετε σίγουρα για ρεφάρισμα. Πάμε να δούμε τις βασικές επιλογές μας, όπως επίσης και διάφορες άλλες επιλογές που αξίζουν πονταρίσματα:

MILAN - CHIEVO

Αγώνας που ανοίγει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος με τη Μίλαν να θέλει το τρίποντο που θα τη διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το παιχνίδι δεν πρόκειται να είναι εύκολο για τους γηπεδούχους, μιας και η ομάδα της Chievo πρόκειται να αγωνιστεί χωρίς άγχος κάτι που την καθιστά αυτόματα πιο επικίνδυνη. Κοιτώντας τα αποτελέσματα της Milan τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές διαπιστώνει πως έχει 5/5 under. Με το μυαλό της να είναι σίγουρα και στο μεσοβδόμαδο αγώνα για το Champions League με τη Real Madrid αναμένω απόψε, ένα οριακό αποτέλεσμα ανάμεσα σε under και over.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS   Bet365 1.95


AIK STOCKHOLM - GEFLE

Παιχνίδι πραγματικό εξάποντο και για τις δύο ομάδες, οι οποίες μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία. Όρκος νίκης από τους παίχτες της AIK για το σημερινό παιχνίδι, οι οποίοι φάνηκαν ενωμένοι στις δηλώσεις τους. Το ματς της ζωής της έπαιξε την προηγούμενη αγωνιστική η Gefle με την τελείως αδιάφορη Kalmar, εκτός έδρας, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει και έμεινε στο 1-1, αποτέλεσμα που σίγουρα έκοψε τα φτερά των παιχτών της που είχαν καταβάλει υπερπροσπάθεια για τους τρεις βαθμούς. Εκτός έδρας, γενικότερα, πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και το τελευταίο παιχνίδι αποτέλεσε μικρή παρένθεση στα πολύ κακά αποτελέσματα. Αν δεν κερδίσει και αυτήν την Gefle η ΑΙΚ, η οποία στην έδρα της δείχνει να πηγαίνει σχετικά καλύτερα, τότε καλύτερα να αρχίσει να σκέφτεται από τώρα τον υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1   Bet365 1.90




VALUE FOR MONEY

Manchester United - West Bromwich: ΗΜΙΧΡΟΝΟ / ΤΕΛΙΚΟ  1 / 1   Stanjames 1.80

Oldham - Colchester: 2   Stanjames 3.00

stanjames.com: €5 + €50 δωρεάν στοίχημα!


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου