powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ...???

Καλημέρα σας! Χθες μαζί με τη βοήθεια του Captain και του Ceasar, καταφέραμε να έχουμε το απόλυτο 3/3 ταμεία. Σήμερα, θα προτείνω άλλα δύο παιχνίδια από το Champions League τα οποία είναι τα εξής:

PANATHINAIKOS - RUBIN KAZAN

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς της νίκης. Την προηγούμενη αγωνιστική με την Κοπεγχάγη έπαθε ένα ισχυρό σοκ, αφού με την ήττα που δέχτηκε μέσα στην έδρα του, βλέπει να λιγοστεύουν οι ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Σήμερα, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη μέσα στην έδρα του, απέναντι σε μία μέτρια ομάδα, ειδικά όταν παίζει εκτός έδρας. Μην ξεχνάμε την ήττα της από την Κοπεγχάγη με σκορ 1-0. Τέλος, η Ρούμπιν θα παίξει χωρίς ιδιαίτερες απουσίες, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Νίνη, Λέτο, Καντέ, Γκοβού και Ζιλμπέρτο Σίλβα.
Απόψε, ανεξαρτήτως των απουσιών, αποτελεί προτεραιότητα του Παναθηναϊκού να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και η απόδοση του άσσου είναι δελεαστική.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.62 Bet365


LYON - BENFICA

Η Μπενφίκα προσπαθεί να ανακάμψει έπειτα από την ήττα της απέναντι στη Σάλκε. Στο σημερινό παιχνίδι, άμα θέλει κάποιον βαθμό θα πρέπει να παίξει πολύ προσεχτικά, εφόσον έχει να αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη Λυών μέσα στο σπίτι της. Η Λυών έχει 2/2 νίκες και πάει για τρίτη σήμερα, ώστε "να καθαρίσει λίγο το τοπίο". Η Μπενφίκα στο σημερινό παιχνίδι, δεν θα έχει ιδιαίτερες απουσίες, σε αντίθεση με τη Λυών, της οποίας θα λείπει ο "κινητήριος μοχλός" της, ο Τουλαλάν.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2-3 GOAL
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365




TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου