powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ CAMP NOU ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΕΝΙΣ...!!!

Καλησπέρα σας! Για άλλη μια φορά η Ρεάλ Μαδρίτης δικαίωσε το χθεσινό μας ποντάρισμα στα κόρνερ, κερδίζοντας παράλληλα με σχετική άνεση τη Μίλαν! Πολύ καλό απολογισμό γενικότερα για το blog είχε η χθεσινή ημέρα, καθώς επαληθεύτηκαν και οι επιλογές των Caesar και ΤsiRi. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει για σήμερα, ευελπιστώντας σε ανάλογη συνέχεια:


BARCELONA - KOBENHAVN

Συνέχεια της τρίτης αγωνιστικής σήμερα, με την Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί την Κοπεγχάγη στο Καμπ Νου. Οι Μπλαουγκράνα μοιάζουν το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης και στη σκέψη των παιχτών του Γκουαρντιόλα είναι μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, ειδικά μετά την εκτός έδρας ισοπαλία τους με τη Ρούμπιν Καζάν στη Ρωσία. Αμφίβολοι για την σημερινή αναμέτρηση είναι ο Τσάβι και ο Πουγιόλ, ενώ σίγουρα εκτός είναι ο Γκάμπριελ Μιλίτο. Η Κοπεγχάγη έχει το απόλυτο προς το παρόν σε συγκομιδή βαθμών, βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου και μάλιστα χωρίς να έχει δεχτεί γκολ στις δύο πρώτες αναμετρήσεις! Το θετικό για την ομάδα του Σολμπάκεν είναι ότι ταξιδεύει στην Βαρκελώνη χωρίς απώλειες, εκτός από αυτή του μέσου Οβιέδο. Θεωρώ ότι οι Καταλανοί είναι κλάσεις ανώτερη ομάδα από τους Σκανδιναβούς και με την ταχύτατη ομάδα που διαθέτουν είναι σε θέση να προσφέρουν άλλη μία ποδοσφαιρική παράσταση. Έτσι, λοιπόν, καταλήγω στο εξής ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 3.5 GOALS    Stanjames 2.25


BENJAMIN BECKER - ROBIN SODERLING

Πρόκειται για τον αγώνα του δεύτερου γύρου του Master της Στοκχόλμης. Ο Σουηδός Ρόμπιν Σόντερλινγκ, Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη, και Νο2 στο ταμπλό του τουρνουά πίσω από τον Ρότζερ Φέντερερ, αγωνίζεται στην χώρα του, έχοντας στο πλευρό του όλους τους συμπατριώτες του! Ο Σόντερλινγκ που κάνει πρεμιέρα αύριο, καθώς ξεκινάει από τον δεύτερο γύρο, θα επιδιώξει να κατακτήσει το τουρνουά, ικανοποιώντας ταυτόχρονα και όλους τους Σουηδούς που θα τον υποστηρίζουν. Θεωρώ απίθανο να κόψει την πορεία του προς την επόμενη φάση της διοργάνωσης ο Γερμανός Μπέκερ. Ο τελευταίος βρίσκεται στην 59η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και δεν έχει επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο στα court τα τελευταία χρόνια. Στον πρώτο γύρο του τουρνουά απέκλεισε τον άγνωστο Ολλανδό Σκούρελ. Κλάσεις ανώτερος τενίστας έτσι κι αλλιώς ο Σόντερλινγκ, δεν πιστεύω πως θα αντιμετωπίσει προβλήματα να περάσει στον τρίτο γύρο. Έτσι, λοιπόν, οδηγούμαι στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ROBIN SODERLING WINNER 2-0 SET   Stanjames 1.57

Καλή τύχη στις επιλογές σας! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~

stanjames.com: €5 + €50 δωρεάν στοίχημα!


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου