powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

''ΜΠΟΜΠΕΣ'' ΚΥΡΙΑΚΗΣ...!!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Ακόμα μια επιτυχία για το blog τη χθεσινή μέρα, αφού χθες ο φίλος TsiRi είχε σχεδόν το απόλυτο στο γερμανικό πρωτάθλημα και μας έστειλε έτσι στο ταμείο. Πάντα τέτοια, λοιπόν! Για σήμερα, Κυριακή, προσπαθήσαμε και ξεχωρίσαμε δύο σημεία-εκπλήξεις, ένα από το πρωτάθλημα της Ιταλίας και ένα από το ελβετικό πρωτάθλημα, που αξίζει να τα ποντάρει κανείς για συγκεκριμένους λόγους. Δύο ''μπόμπες'', λοιπόν, που αν...σκάσουν θα πληρώσουν για τα καλά. Πάμε να δούμε σε τι ακριβώς αναφερόμαστε:

LAZIO - CAGLIARI

Αγώνας για την 8η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος με τη γηπεδούχο Lazio να συνεχίζει να βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 16 βαθμούς (5-1-1). Μετά το άσχημο ξεκίνημα με τη Sampdoria, την πρώτη αγωνιστική (2-0), οι Ρωμαίοι μετράνε από τότε μία ισοπαλία και πέντε νίκες! Κανείς δεν περίμενε κάτι ανάλογο, μιας και παρ' όλη τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι που μας πέρασε, συνέχισε να βρίσκεται σε πολύ πιο χαμηλό επίπεδο από τους ''μεγάλους'' του Campionato. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Λατσιάλι, όπου μετά την Chievo και την Brescia, ήταν η σειρά της Bari να γνωρίσει την ήττα από τη Lazio! Νίκες και τρεις βαθμοί μεν, αρκετές δυσκολίες δε από την Biancocelesti για την επίτευξή τους. Κάποτε σίγουρα θα σταματήσει το τρένο που ακούει στο όνομα Lazio και πολύ πιθανό αυτή η στιγμή να είναι σήμερα το μεσημέρι. Η Cagliari μετά την επιβλητική πεντάρα επί της Roma τη 2η αγωνιστική (5-1), μετράει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες με αντιπάλους όμως σίγουρα ανώτερους από αυτήν (Juventus, Inter). Στο τελευταίο της παιχνίδι με την πρωταθλήτρια, Inter, παρ' όλη την ήττα έδειξε αρκετά θετικά σημάδια. Προϊστορία: 2008: 1-4, 2009: 0-1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χ2   Betfair 3.75 / 6.00


YOUNG BOYS - BELLINZONA

Αγώνας για την 12η αγωνιστική του ελβετικού πρωταθλήματος με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην ίδια βαθμολογική κατάσταση, έχοντας συγκεντρώσει σε 11 αγωνιστικές μόλις 13 βαθμούς (3-4-4). Αδικαιολόγητα δίνεται τόσο μεγάλο φαβορί η γηπεδούχος για το σημερινό παιχνίδι, μιας και κοιτώντας κανείς τα αποτελέσματά της, εντός των συνόρων, διαπιστώνει εύκολα πως σχεδόν όλο το βάρος το έχει ρίξει στο Europa League, αφού στα πέντε τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει μαζέψει μονάχα πέντε βαθμούς. Κούραση σίγουρα για την ομάδα, μετά το μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Europa League για τη γηπεδούχο, κάτι που σίγουρα μπορεί να εκμεταλλευτεί η πάντα μαχητική, Bellinzona.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X2   Betfair 4.60 / 6.60

Υ.Γ: Τα παιχνίδια παίζονται ξεχωριστά, σε μονά πονταρίσματα

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας...!!!




Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου