powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ OPEN THΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ...!!!

Καλήμερα σε όλους! Ένα πλούσιο κουπόνι μας περιμένει σήμερα, με πολλές δυνατότητες και επιλογές για στοιχηματισμό. Πολύ καλό απολογισμό είχε χθες ο φίλος TsiRi στη Bundesliga με 3/4 εκτιμήσεις! Συγχαρητήρια και του εύχομαι ανάλογη και ακόμα καλύτερη συνέχεια! Πάμε να δούμε μια δυάδα που έχουμε επιλέξει για σήμερα Κυριακή, ευελπιστώντας να έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Αναλυτικότερα, λοιπόν, έχουμε:


ROGER FEDERER - FLORIAN MAYER 

Πρόκειται για τον τελικό του τουρνουά της Στοκχόλμης! Όπως αναμενόταν ο Ελβετός Ρότζερ Φέντερερ επιβεβαίωσε τις αρχικές προβλέψεις και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες έφτασε στο σημερινό τελικό της Κυριακής. Μετά την πρόκρισή του επί του Στάνισλας Βαβρίνκα, τον οποίο δυστυχώς για μας κέρδισε 2-1 και μας χάλασε το απόλυτο στις εκτιμήσεις μας της Παρασκευής, χθες αντιμετώπισε στον ημιτελικό τον Ιβάν Λιούμπισιτς, τον οποίο και απέκλεισε με 2-0 σετ. Από την άλλη μεριά το outsider Φλόριαν Μάγιερ, κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό πραγματοποιώντας αξιόλογες εμφανίσεις. O Γερμανός κατάφερε να αποκλείσει στον προημιτελικό τον Ρόμπιν Σόντερλινγκ και χτες στον ημιτελικό τον Φινλανδό Νιέμινεν, μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα. Ο Μάγιερ βρίσκεται στην 47η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και απέναντι στον Φέντερερ το έργο του μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η διαφορά κλάσης και εμπειρίας είναι δεδομένη ανάμεσα στους δύο τενίστες, με τον Φέντερερ να υπερέχει συντριπτικά! Πιστεύω ότι ο Ελβετός θα προσθέσει ακόμη ένα τρόπαιο στην πλούσια συλλογή του και έχω την πεποίθηση ότι αυτό θα γίνει με σχετικά εύκολο τρόπο. Έτσι, λοιπόν, καταλήγω στο εξής ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: TOTAL GAMES UNDER 19.5   Bet365 1.83


LIVERPOOL - BLACKBURN ROVERS

Μία από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας της πραγματοποιεί προς το παρόν η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Ρόι Χόγκτσον βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Premier League, έχοντας μόλις 6 βαθμούς μετά από τις 8 πρώτες αγωνιστικές! Οι κόκκινοι έχουν μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή απέναντι στη νεοφώτιστη Γουέστ Μπρόμγουιτς και σήμερα η κατάκτηση των τριών βαθμών καθίσταται επιτακτική. Η Μπλάκμπερν, από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας λευκή ισοπαλία απέναντι στην Σάντερλαντ και θα προσπαθήσει να κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Anfield. Απόντες από τα ''ρόδα'' θα είναι ο Γάλλος αμυντικός Σαμπά, όπως και ο αρχηγός Ράιαν Νέλσεν. Θεωρώ ότι πιο κάτω δεν πάει για τη Λίβερπουλ και έχοντας ως αφετηρία το σημερινό παιχνίδι αναμένω να ξεκινήσει η αγωνιστική ανάκαμψη ενός τεράστιου ευρωπαϊκού κλαμπ, όπως είναι οι ''reds''.

EKTIMΗΣΗ: 1   Bet365 1.66

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~

 


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου