powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΔΥΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Μία στις δύο σωστές προβλέψεις είχαμε, στις εκπλήξεις που είχαμε δώσει τη χθεσινή μέρα και έτσι καταφέραμε έστω να μην βγούμε χαμένοι. Η Lazio συνέχισε το θετικό της σερί (!!!), αλλά παρ' όλα αυτά σίγουρα άξιζε το κοντράρισμα, μιας και σίγουρα δεν ήταν να την ποντάρει κανείς σε τέτοιες αποδόσεις. Για σήμερα, Δευτέρα, έχουμε ξεχωρίσει δύο σημεία:

NAPOLI - MILAN

Αγώνας που ολοκληρώνει την 8η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να θέλουν το τρίποντο, έτσι ώστε να ανέβουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Κοιτώντας κανείς τα αποτελέσματα της Milan τις τελευταίες αγωνιστικές, διαπιστώνει πως στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει, απουσιάζει το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ. Αρκετές και σημαντικές οι απουσίες για τους φιλοξενούμενους απόψε, αλλά είναι δεδομένο πως σίγουρα πρόκειται για ένα ντέρμπι και έτσι η πρόβλεψη για την έκβαση της αποψινής αναμέτρησης φαντάζει αρκετά δύσκολη. Γι' αυτόν τον λόγο θα πάω με την ασφαλέστερη επιλογή των 2-3 τερμάτων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS   Bet365 1.95


REAL SOCIEDAD - LA CORUNA

Τελευταίος αγώνας για την 8η αγωνιστική της Primera Division με τις δύο ομάδες να βρίσκονται αρκετά χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Από τη μία, η γηπεδούχος βρίσκεται στη 16η θέση με 7 βαθμούς (2-1-4), ενώ από την άλλη η φιλοξενούμενη είναι στη 19η θέση με μόλις 4 βαθμούς (0-4-3). Απόψε στο Anoeta, η Sociedad είναι σίγουρα αυτή που έχει το προβάδισμα, μιας και παίρνει μεγάλη δύναμη από την έδρα της. Παρ' όλα αυτά, η La Coruna δεν έχει πάρει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και θα παλέψει γι' αυτό απόψε όσο μπορεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X   Bet365 3.30




Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου