powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

BUNDESLIGA 2 ΚΑΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ...!!!

Καλησπέρα σας! Πολύ καλή στοιχηματικά ημέρα για μας χθες, καθώς είχαμε 2/2 εκτιμήσεις και πληρωθήκαμε! Συγχαρητήρια στον Laftsis για την ''βόμβα'' του, ενώ λίγο έλειψε για εκείνον να έχει το απόλυτο και να τίναζε την μπάνκα στον αέρα!  Όπως και να έχει, ευχόμαστε να έχουμε ανάλογη και ακόμα καλύτερη συνέχεια! Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει για σήμερα, Δευτέρα, σε μία κλασική ημέρα με λίγες στοιχηματικές δυνατότητες:


AUE - OBERHAUSEN

Πρόκειται για τον αγώνα που ολοκληρώνει την 9η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα 2. Η γηπεδούχος Άουε προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Ουνιόν (1-1) και σήμερα επιστρέφει στην έδρα της, στην οποία σε τρεις αναμετρήσεις έχει το απόλυτο με τρεις ισάριθμες νίκες. Βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και η μέχρι τώτα παρουσία της στο πρωτάθλημα την καθιστά μία ομάδα που θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τον προβιβασμό στην μεγάλη κατηγορία. Στην αντίπερα όχθη η Ομπερχάουζεν προέρχεται από την εντός έδρας λευκή ισοπαλία με τη Μόναχο 1860. Βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας και εκτός έδρας δεν έχει σκοράρει τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Η Άουε έχει σίγουρα προβάδισμα, αλλά ο αγώνας γι'αυτήν κρύβει παγίδες, αφού η Ομπερχάουζεν θεωρείται πάντα μία επικίνδυνη ομάδα. Πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι καλό θα ήταν να ασχοληθούμε με τη ζώνη τερμάτων. Πιο συγκεκριμένα:

EKTIMHΣΗ: 2-3 GOALS   Bet365 1.95 


MIKHAIL YOUZHNY - DANIEL BRANDS

Πρεμιέρα στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης με τον Γιούζνι να αντιμετωπίζει τον Μπραντς στον πρώτο γύρο. Ο Ρώσος Γιούζνι αγωνίζεται στην πατρίδα του και θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου στο πλευρό του. Έχει αξιόλογες εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια στα Grand Slam, βρίσκεται στη 10η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και λόγω της έλλειψης όλων των πρωτοκλασάτων ονομάτων βρίσκεται στην 1η θέση κατάταξης της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Από την άλλη πλευρά, ο Γερμανός Μπραντς, αγωνίστηκε την προηγούμενη βδομάδα στο τουρνουά της Μόσχας, όπου και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο με 2-0 σετ από τον τον Ουρουγουανό, Κουέβας. Κατέχει το Νο73 της παγκόσμιας κατάταξης και δεν έχει επιτύχει κάτι το αξιόλογο στη σύντομη έως τώρα επαγγελματική του πορεία. Θεωρώ ότι ο Γιούζνι είναι κλάσεις ανώτερος και πιο έμπειρος τενίστας από το Γερμανό. Αγωνιζόμενος στην πατρίδα του και όντας το Νο1 του τουρνουά είναι το πρώτο φαβορί να κατακτήσει το τρόπαιο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο νεαρός Μπραντς θα αποτελέσει σοβαρό εμπόδιο για το Ρώσο και έτσι καταλήγω στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: SET BETTING MIKHAIL YOUZHNY 2-0   Bet365 1.57

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~




CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου