powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ...!!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Εύκολα πέρασε το 2-3 γκολ της Milan με τη Napoli, που είχαμε δώσει την τελευταία φορά, ενώ από την άλλη, αν και είπαμε να μην πάμε με την πρώτη νίκη της La Coruna και παίξαμε την ισοπαλία, μιας και η Sociedad δεν ήταν δα και τόσο δυνατότερη από τη φιλοξενούμενη, μας κρέμασε και έχασε με 3-0! Για σήμερα, Τετάρτη, διεξάγονται κυρίως αγώνες κυπέλλου από αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, σε ένα θεσμό που σίγουρα παίζουν, παραδοσιακά, αρκετές εκπλήξεις. Από το κύπελλο Ελλάδος θα είναι η βασική μας επιλογή για σήμερα: Πάμε να τη δούμε:

ΚΟΖΑΝΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέταρτος γύρος του κυπέλλου Ελλάδος, με τις ομάδες από τη Superleague να ρίχνονται στη μάχη σε αγώνες νοκ άουτ, διεκδικώντας έτσι την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης. Ο περσινός κάτοχος του τροπαίου, Παναθηναϊκός θα βρεθεί στην Κοζάνη, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομώνυμη ομάδα, που αγωνίζεται στη Γ' εθνική κατηγορία. Οι πράσινοι, μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και τις απογοητευτικές εμφανίσεις, τόσο στο Champions League, όσο και στο πρωτάθλημα, θέλουν απόψε να επιβεβαιώσουν το φυσιολογικό τίτλο του φαβορί και να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης σχετικά άνετα. Παρ' όλα αυτά, ο Νίκος Νιόπλιας, γνωρίζοντας πολύ καλά πως το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο, Ολυμπιακό, είναι καθοριστικότατο, τόσο για την ομάδα, όσο και για την ίδια του τη θέση στον πάγκο των πρασίνων, θα παρατάξει απόψε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κοζάνης αρκετούς παίχτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, προς το παρών στα μέχρι τώρα παιχνίδια της ομάδας. Νίκη, λοιπόν, απόψε για τον Παναθηναϊκό, μιας και ακόμα και τα ''δεύτερα'' της ομάδας είναι αρκετές κλάσεις πιο πάνω από την ομάδα της Κοζάνης, αλλά μιας και η απόδοση του διπλού είναι τραγικά μικρή, η επιλογή μου θα είναι τα 2-3 τέρματα, αφού το παιχνίδι το βλέπω μεταξύ under και over.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS   Sportingbet 2.00


VALUE BET

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ   Sportingbet 3.00

(Πολύ καλή η παρουσία του Διαγόρα, προς το παρών, στο πρωτάθλημα της Football League και σήμερα αναμένεται να παραταχθεί πλήρες απέναντι στον τραγικό φέτος Πανιώνιο. Απόψε, λοιπόν, στο δημοτικό στάδιο της Ρόδου θα τα δώσει όλα για την πρόκριση μπροστά στο κοινό του, απέναντι σε μια ομάδα που πρώτο μέλημά της θα είναι η ανάκαμψη στο πρωτάθλημα και όχι τυχόν διάκριση στο κύπελλο).


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου