powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΕΥΚΟΛΟ ΔΙΠΛΟ Η INTER...!!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Ακόμα ένα πλήρες στοιχηματικό κουπόνι έρχεται και οι επιλογές για στοιχηματισμό θα είναι, όπως κάθε Σαββατοκύριακο, αρκετές. Την τελευταία φορά ο Παναθηναϊκός ξέφυγε από τα 2-3 γκολ που το είχαμε προτείνει (0-5), περνώντας ένα πολύ εύκολο απόγευμα στην Κοζάνη, ενώ από την άλλη ήμαστε πολύ σωστοί με την πρόκριση του Διαγόρα Ρόδου, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μιας και και πέρασε εύκολα με 3-1 το εμπόδιο του Πανιωνίου, δίνοντάς μας παράλληλα μια πολύ καλή απόδοση. Για σήμερα, Παρασκευή, δύο θα είναι οι βασικές μας επιλογές:

GENOA - INTER

Παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής, με την Inter να αγωνίζεται Παρασκευή, λόγω του Champions League, που έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα. Οι ''Nerazzurri'' μετά την τελευταία ισοπαλία με τη Samptoria, που τους έριξε στην 3η θέση της βαθμολογίας, θα επιδιώξουν απόψε να ξαναγυρίσουν στο δρόμο των επιτυχιών, μιας και απέχουν πλέον από την κορυφή τέσσερις βαθμούς. Κανείς στο στρατόπεδο των πρωταθλητών δεν θέλει να σκέφτεται τυχόν νέο στραβοπάτημα, μιας και θα φέρει την ομάδα σε μπελάδες, όσον αφορά την υπόθεση τίτλου, από πολύ νωρίς. Χαλαρή νίκη εκτιμώ απόψε από τους φιλοξενούμενους, αφού έχουν αποδείξει πολλές φορές πως ξέρουν πολύ καλά να παίρνουν τις νίκες τις στιγμές που πραγματικά τις χρειάζονται. Διπλό, λοιπόν, απόψε και από την επόμενη μέρα σχέδια για τον αγώνα με την Tottenham, στην Αγγλία, για το Champions League.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365


BOULOGNE - REIMS

Αγώνας για τη 13η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας, με τη γηπεδούχο, Boulogne (10η θέση), να θέλει όσο τίποτα να ξαναγυρίσει στις νίκες, έπειτα από 7 ολόκληρες αγωνιστικές. Όσο περίεργο και να ακούγεται, η γηπεδούχος μετράει 7 συνεχόμενες ισοπαλίες στις 7 τελευταίες αγωνιστικές, ενώ από την αρχή του πρωταθλήματος μετράει δύο νίκες και 10 ισοπαλίες (2-10-0). Πραγματικά απίστευτα στατιστικά!!! Καμία ήττα δεν είχε φέτος, μέχρι την Τρίτη που μας πέρασε, όπου γνώρισε την ήττα με 4-0 από τη Valenciennes για τον θεσμό του κυπέλλου. Ήρθε, λοιπόν και η στιγμή να ξαναγυρίσει (επιτέλους) και στις νίκες απόψε, με αντίπαλο μια ομάδα σίγουρα χαμηλότερης δυναμικότητας (18η θέση), η οποία, ειδικότερα εκτός έδρας, δείχνει πως δεν μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα (σε έξι αγώνες, μόλις δύο βαθμοί). Πάμε, έτσι με την επιλογή του άσσου, ελπίζοντας από τη Boulogne αυτή τη φορά να μας δικαιώσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365




Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου