powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

BUNDESLIGA II KAI ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ...!!!

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα σε όλους...!!! Απόλυτο είχαμε για ακόμα μια φορά το Σάββατο, αφού οι βασικές μας προτάσεις επαληθεύτηκαν με σχετική άνεση και οδηγηθήκαμε στο ταμείο! Σήμερα, Δευτέρα, ως συνήθως πρόκειται για μια δύσκολη στοιχηματικά ημέρα και ακολουθώντας ένα πλούσιο μεσοβδόμαδο κουπόνι με ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πολλοί είναι αυτοί που θα επιλέξουν να απέχουν από τα πονταρίσματα. Όντας τολμηροί όμως εμείς και απευθυνόμενοι σε αυτούς που είναι διατεθειμένοι και αποφασισμένοι να δοκιμάσουν και σήμερα την τύχη τους, πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει για απόψε:


BIELEFELD - DUISBURG

Πρόκειται για τον αγώνα που ολοκληρώνει την 8η αγωνιστική της Β' Γερμανίας. Η Μπίλεφελντ έχει συμπληρώσει αισίως έξι ήττες σε εφτά αγωνιστικές. Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από την Πάντερνμπορν. Προς το παρόν δεν πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις και αν δεν κυνηγάει τουλάχιστον τα εντός έδρας παιχνίδια, δείχνει ότι θα έχει πρόβλημα με την παραμονή της στην κατηγορία. Στον αγώνα με την Ντούισμπουργκ, οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να κάνουν μία νέα αρχή, κυνηγώντας το θετικό αποτέλεσμα. Εκτός, από την ομάδα της Μπίλεφελντ, θα είναι οι βασικοί μέσοι Κάουφ, Ντελούρα και οι αμυντικοί Λένζε και Σάβιτς. Στα συν είναι ότι επανέρχεται ο βασικός στόπερ Μπόλμαν. Από την άλλη πλευρά, η Ντούισμπουργκ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Ομπερχάουζεν. Έκτός έδρας μετράει δύο συνεχόμενες ήττες και μάλιστα χωρίς να σκοράρει. Σάφως καλύτερη ομάδα από την Μπίλεφελντ, θα κυνηγήσει σήμερα τη νίκη και μάλιστα σε μια έδρα που έχει πολύ καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια. Απουσίες δεν υπάρχουν για τους φιλοξενούμενους. Ματς σκοπιμοτήτων και από τις δύο πλευρές με οδηγούν στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS   Stanjames 1.75


OLYMPIACOS - REAL MADRID

Πρεμιέρα της Ευρωλίγκα απόψε, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ καλοί μεσοβδόμαδα στο ματς κυπέλλου με τον Πανελλήνιο όπου και επικράτησαν με 57-85, χωρίς να ζοριστούν ιδιαίτερα. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς χτίζει μία καινούρια ομάδα και με τον κόσμο στο πλευρό του για πρώτη φορά φέτος, ο Ολυμπιακός, ευελπιστεί να κάνει ποδαρικό με το δεξί στην Ευρώπη. Η Ρεάλ, του Ετόρε Μεσίνα, είναι πάντα μία υπολογίσιμη δύναμη. Δεν έχει βρει ακόμα σε μεγάλο βαθμό τα πατήματά της και προσπαθεί να δέσει ως ομάδα. Το ρόστερ της είναι καλό και μετράει προς το παρόν 3/3 στο ισπανικό πρωτάθλημα. Εκτιμώ ότι κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες. Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι θα έχουμε ένα κλειστό ματς, γι'αυτό και οδηγούμαι στο εξής ποντάρισμα:

EKTIΜΗΣΗ: TOTAL POINTS UNDER 157.5   Stanjames 1.62

Καλή τύχη να έχουμε...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~

stanjames.com: €5 + €50 δωρεάν στοίχημα!


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου