powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

OVER ΤΟΥ 2.80...!!!

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους. Αν και κατάφερε χθες να σκοράρει ο Eto'o στο πρώτο ημίχρονο, επιβεβαιώνοντας έτσι τη δεύτερη πρόβλεψή μας, το βασικό μας ποντάρισμα των 2-3 τερμάτων στο παιχνίδι χάθηκε μιας και το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Για σήμερα, Δευτέρα, μία ημέρα πριν την 3η αγωνιστική του Champions League, έχουμε βρει ένα over που πραγματικά αξίζει το ποντάρισμα μας. Πάμε να δούμε σε τι ακριβώς αναφερόμαστε:

BOULOGNE - NANTES

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας, με τη γηπεδούχο να έχει καταφέρει προς το παρών, πραγματικά κάτι το αδιανόητο. Διαβάστε στατιστικά: Στα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει, τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για το κύπελλο, μετράει 6 συνεχόμενες ισοπαλίες! Από την αρχή του πρωταθλήματος, σε δέκα αγώνες μετράει 2 νίκες και 8 ισοπαλίες! Όσον αφορά, τώρα, τα τέρματα που σημειώνονται στα παιχνίδια της, αξίζει να σημειωθεί πως μετράει 7 συνεχόμενα under (!!!), εντός-εκτός, στο πρωτάθλημα, ενώ από την αρχή του πρωταθλήματος έχει 9 under και μόλις 1 over!!! Στην έδρα της στα 6 παιχνίδια που έχει δώσει προς το παρών έχει καταφέρει να σκοράρει στα 5 από αυτά!!! Σήμερα, λοιπόν, απέναντι σε μια ομάδα όπως η Nantes, που εκτός έδρας σκοράρει αρκετά εύκολα (σε 7 παιχνίδια έχει σημειώσει 7 γκολ), η γηπεδούχος, έπειτα από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, θα ξαναγυρίσει στα οver, δίνοντάς μας μια πολύ καλή απόδοση του 2.80...!!! Προϊστορία: 2007: 4-0 και στο εκτός έδρας παιχνίδι 3-0.

Υ.Γ: Όπως και να 'χει, αξίζει να κυνηγάμε το over της Boulogne, αφού όταν επαληθευτεί θα μας δώσει μια πολύ καλή απόδοση, όπως η σημερινή.

ΕΚΤΙΜΗΣH: OVER 2.5 GOALS   Betfair 2.80




Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου