powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

BUNDESLIGA!!!

Καλησπέρα σας! Σήμερα, έχω επιλέξει τέσσερις αγώνες από την Bundesliga, τους οποίους θα τους σπάσω σε δύο διαφορετικές δυάδες. Έχουμε και λέμε:
















ΠΡΩΤΗ ΔΥΑΔΑ:

HANNOVER 96 - FC COLOGNE

Και οι δύο ομάδες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες! Το Αννόβερο έχει χάσει στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά εξακολουθεί και βρίσκεται στην 7η θέση. Σήμερα, πρέπει να αποδείξει ότι δίκαια είναι στη θέση που βρίσκεται και μέσα στο σπίτι της έχει ένα πιο εύκολο έργο να βγάλει εις πέρας! Από την άλλη, η Κολωνία έχει πάρει δύο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια και πράγματι δεν έχει παίξει καθόλου καλά. Μπορεί να είναι σε θέση να αρπάξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το Αννόβερο, αλλά θα πρέπει να βρεθεί σε μία πολύ καλή μέρα και να δείξει τον καλό της εαυτό!
Συμπερασματικά, πιστεύω πως και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη και βάσει προϊστορίας στα μεταξύ τους, πιστεύω πως θα σημειωθούν αρκετά τέρματα. (2010: 1-4, 2009: 2-1)

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.85 Bet365


BORUSSIA MONCHENGLADBACH - WERDER BREMEN

Η γηπεδούχος διανύει μία άσχημη περίοδο, αφού στα πέντε τελευταία της παιχνίδια έχει καταφέρει να πάρει δύο ισοπαλίες μόνο. Έχει δεχτεί συνολικά τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα και σαν να μην έφτανε αυτό, την προηγούμενη αγωνιστική, είχε δύο αποβολές, που σημαίνει στο σημερινό παιχνίδι θα απουσιάζουν δύο βασικά στελέχη της. Μπορεί να έχει ένα πλεονέκτημα, που παίζει στην έδρα της, αλλά θα δυσκολευτεί πολύ από την ανεβασμένη Βέρντερ, που στα τελευταία της παιχνίδια τα πάει καλά. Έχει καταφέρει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και στα τελευταία τρία της παιχνίδια έχει μαζέψει εφτά βαθμούς. Συμπερασματικά και οι δύο ομάδες έχουν μέτριες άμυνες και βάσει προϊστορίας, στην έδρα της Γκλάνμπαχ, (2010: 4-3, 2008: 3-2, 2007: 2-2), πιστεύω πως θα σημειωθούν πολλά τέρματα!

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: OVER 1.5 GOALS ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.10 Bet365



ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΑΔΑ:

SC FREIBURG - KAISERSLAUTERN

Η γηπεδούχος, στο ξεκίνημα της σεζόν, τα πήγαινε πολύ καλά, αλλά τώρα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της έχει καταφέρει να πάρει μόνο μία νίκη. Πρέπει να αρχίσει να βρίσκει τη φόρμα της και σήμερα μέσα στο σπίτι της ίσως βρει την ευκαιρία, απέναντι σε μία μέτρια Καϊζερσλάουτερν. Στα έξι τελευταία της παιχνίδια μετράει μόνο μία ισοπαλία, γι' αυτό το λόγο πρέπει να αρχίσει να παίζει λίγο πιο ουσιώδης ποδόσφαιρο και να περιορίσει τα τραγικά λάθη, αν θέλει να σωθεί. Συμπερασματικά, πιστεύω πως και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες και βάση της προϊστορίας (2009: 4-1, 2007: 4-1, 2005: 1-2) θα σημειωθούν αρκετά τέρματα!

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365


EINTRACHT FRANKFURT - SCHALKE 04

Εδώ αναμένουμε να έχουμε μία σκληρή μονομαχία. Μια Σάλκε, που δεν τα πάει καθόλου καλά και εξακολουθεί να βρίσκεται στη 16η θέση μετά από οχτώ παιχνίδια. Είναι ικανή να ξεφύγει απ' αυτές τις θέσεις, αρκεί να βρει το σωστό τρόπο παιχνιδιού και να αποφεύγει τα λάθη. Σήμερα, παίζει εκτός έδρας και απέναντι στη Φρανκφούρτη θα δυσκολευτεί πολύ! Η γηπεδούχος στα τρία τελευταία παιχνίδια της μετράει μόνο νίκες και έτσι ανέβηκε στην 8η θέση. Τέλος, δεν υπάρχει καμία απουσία και μέσα στην έδρα της μπορεί να καταφέρει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Συμπερασματικά, πιστεύω πως θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι που πα΄ρ' όλα αυτά σημειωθούν γκολ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365

 

Καλή Τύχη!


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου