powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

11 αγωνιστικές χωρίς ισοπαλία είναι πολλές για ομάδα της Β' Γαλλίας!

Καλησπέρα!
Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις μας στο βατό αυτή την εβδομάδα Copa Sudamericana. Συγχαρητήρια στο φίλο Gaff  για το χθεσινό του ταμείο και σε όλα τα παιδιά του Betrace!
Σήμερα, θα ασχοληθώ με ένα παιχνίδι από τη Β' Γαλλίας και δύο από το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας.

REIMS - GRENOBLE

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η Ρεμς, με απολογισμό 1-5-5, 9:16 τέρματα. Στην προτελευταία θέση η Γκρενόμπλ με απολογισμό 3-0-8, 5:14 τέρματα. Μόνο και μόνο που η Γκρενόμπλ δεν έχει ακόμα ισοπαλία στο πρωτάθλημα, εγώ θα κυνηγήσω το Χ. Και σε περίπτωση που κάποιος κυνηγήσει το Χ της Γκρενομπλ μονό αποδεκτό, διπλασιάζοντας κάθε φορά το ποσό στοιχηματισμού, θα έχει σίγουρα κέρδος, γιατί αργά ή γρήγορα θα το φέρει το Χ.

Εκτίμηση: X   Betfair 3.00


IRISH PREMIER DIVISION

Δύο αγωνιστικές έχουν απομείνει για τη λήξη του πρωταθλήματος στην Ιρλανδία, με τις Μποέμιανς και Σάμροκ να δίνουν μάχη για τον τίτλο και τις Σλίγκο, Σπορτινγκ Φινγκάλ και Σεντ Πάτρικς να διεκδικούν τις δύο από τις τρεις εναπομείναντες θέσεις, που θα οδηγήσουν στο Europa League, αφού μέτα την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου των Σάμροκ και Σλίγκο, και η 4η θέση θα οδηγήσει στο Europa League. Ακολουθώντας έτσι το κίνητρο δύο ομάδων που παίζουν απέναντι σε υποδυέστερους και αδιάφορους αντιπάλους πάμε με το διπλό.

UC DUBLIN - SLIGO ROVERS

Εκτίμηση:  Betfair 1.71


DUNDALK - SPORTING FINGAL

Εκτίμηση: 2   Betfair 2.12


VALUE BET

Μετά από ανάλυση των αγώνων της 2. Bundesliga με το φίλο μου τον Brati, καταλήξαμε, ότι όποιος έχει παρακολουθήσει τους αγώνες τις τελευταίες αγωνιστικές, θα καταλάβαινε ότι οι σημερινές αποδόσεις στα φαβορί είναι για γέλια. Οπότε θα κυνηγήσουμε με μερικά Ευρώ τις εκπλήξεις που πληρώνουν καλά και στην τελική ας χάσουμε.

Augsburg - Union Berlin             HT/FT 2/2   Betfair 10.50
Hertha Berlin - Greuter Furth      HT/FT 2/2   Betfair 10.00




Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου