powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΕΝΙΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ 2...!!!

Καλησπέρα σας! Δικαιωμένοι κατά το ήμισυ είμαστε από τις εκτιμήσεις της προηγούμενης φοράς, καθώς δεν μας έκανε το χατίρι η Μπαρτσελόνα και έμεινε μόνο στο 2-0 απέναντι στην Κοπεγχάγη! Συγχαρητήρια στο φίλο Gaff για το χθεσινό του ταμείο και του εύχομαι ανάλογη συνέχεια! Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει για σήμερα Παρασκευή:


ROGER FEDERER - STANISLAS WAWRINKA   

Ελβετικός εμφύλιος προέκυψε στη φάση των 8 στο Master της Στοκχόλμης, με τον Ρότζερ Φέντερερ να αντιμετωπίζει τον συμπατριώτη και φίλο του Στάνισλας Βαβρίνκα. Ο Φέντερερ, Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη, απέκλεισε με ευκολία χτες τον Τέιλορ Ντέντ με 2-0 σετ (6-1, 6-2), και πέρασε στην οχτάδα του τουρνουά. Ο Βαβρίνκα, Νο21 στην παγκόσμια κατάταξη, δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά στο τέλος επικράτησε του Ολλανδού Ρόμπιν Χας, με 2-1 σετ (7-5, 6-7 ,6-4). Οι διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στους δύο τενίστες είναι τεράστια και αναμένω εύκολα ή δύσκολα ο βασιλιάς των court ή αλλιώς Ρότζερ Φέντερερ, να επικρατήσει με 2-0 σετ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: SET BETTING ROGER FEDERER 2-0   Bet365 1.44


METS - ANGERS

Αγώνας για τη 12η αγωνιστική της Β' Γαλλίας. Η Μετς βρίσκεται στην 17η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας μαζέψει 10 βαθμούς. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από την Γκρενόμπλ και σήμερα, εντός έδρας, θα επιδιώξει με μία αντίπαλο που είναι στα μέτρα της, να επιστρέψει στις επιτυχίες. Από την άλλη πλευρά, η Ανζέ ταξιδεύει στο Μετς, μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τη Λε Μαν (1-3). Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις τρεις τελευταίες εξόδους της, δεν έχει πετύχει τέρμα και έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό. Βρίσκεται στην 13η θέση του πρωταθλήματος και στον αποψινό αγώνα θα κυνηγήσει την κατάκτηση του τριπόντου της νίκης. Πιστεύω ότι και οι δύο αντίπαλοι θα επιτεθούν και θα ''παλέψουν'' το ματς και έτσι οδηγούμαι στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS   Bet365 1.95


VALUE BET

1) FEDERER - WAWRINKA: TOTAL GAMES UNDER 20.5   Bet365 1.90


2) HERTHA - GREUTHER FURTH: 2-3 GOALS   Bet365 2.00


Καλή επιτυχία σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~




CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου