powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΔΥΑΔΑ ΑΛΑ EUROPA LEUGUE!

Πολλές καλησπέρες! Ημέρα Europa League η σημερινή, με έντονη ελληνική παρουσία, μιας και ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ έχουν να αντιμετωπίσουν Αντερλεχτ, Λεβερκούζεν και Βιγιαρεάλ αντίστοιχα!


YOUNG BOYS - ODENSE

Στην δεύτερη θέση, έχοντας συγκεντρώσει 3 βαθμούς, έπειτα από τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Χετάφε, βρίσκεται η Young Boys, ενώ αντιθέτως η Odense παραμένει χωρίς βαθμούς. Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα οι Ελβετοί, που θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν το δεύτερο τρίποντο. Το κλίμα για την ομάδα από την τη Δανία δεν είναι ιδιαίτερα καλό, ειδικά μετά τη βαριά ήττα με 5-0 από την Κοπεγχάγη για το πρωτάθλημα και κάθε άλλο παρά ο θεσμός της Ευρώπης δείχνει να τους απασχολεί. Να επισημάνουμε ότι η Odense παραμένει σε αναζήτηση προπονητή και στον πάγκο σήμερα θα κάτσει ο υπηρεσιακός Ούφε Πέντερσεν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΗΜΙΧΡΟΝΟ - ΤΕΛΙΚΟ 1 / 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.75 Betfair


ANDERLECHT - AEK

Νίκη και μόνο νίκη έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του βελγικού συλλόγου, αφού τα περιθώρια δείχνουν να στενεύουν μετά από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Χάιντουκ. Αγωνιστικά, μια επιστροφή αυτή του Πόλακ, αλλά και μια απουσία, αυτή του πολύτιμου εξτρέμ Λεζάρ για την ομάδα της Anderlecht. Από την άλλη, πρώτο ευρωπαϊκό τεστ για το νέο προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, που θέλησε να προσγειώσει τους παίκτες του, έπειτα από την μεγάλη νίκη με 4-0 κόντρα στον Άρη. Σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με κάποιες αλλαγές, λόγω της δύσκολης συνέχειας, με τον Μπλάνκο να διεκδικεί θέση έναντι του πολύ φορμαρισμένου Ραφίκ Τζιμπούρ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 GOAL
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365




Gaff

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου