powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

IΣΠΑΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΔΥΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ...!!!

Καλησπέρα σας! Δεν μας δικαίωσε απόλυτα η δυάδα του Σαββάτου, αφού ενώ πιάσαμε πολύ χαλαρά το Under στον αγώνα Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-0), το Over στον ματς Σασουόλο - Αταλάντα δεν επιβεβαιώθηκε, καθώς έμεινε στο 0-2, ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από το 28ο λεπτό της αναμέτρησης!!! Για σήμερα Δευτέρα, το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο και οι επιλογές μας, ως συνήθως, είναι περιορισμένες. Πάμε να δούμε μια δυάδα που έχουμε επιλέξει, ελπίζοντας να είμαστε τυχεροί και να μας οδηγήσει στο ταμείο:
ΤΟURS - METZ

Η σημερινή αναμέτρηση Τουρ - Μετς ολοκληρώνει την 9η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και με ενδεχόμενη νίκη τους απόψε πιάνουν κορυφή. Προέρχονται από δύο συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες, είναι ομάδα που σκοράρει εντός έδρας και σε κάθε ματς κυνηγάει το τρίποντο της νίκης. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκινήσει άσχημα το πρωτάθλημα, καθώς μετά τις οχτώ πρώτες αγωνιστικές έχουν μαζέψει μόλις έξι βαθμούς και βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Εκτός έδρας, κυνηγούν το πρώτο τους γκολ, αφού δεν έχουν σκοράρει μέχρι τώρα, στις τρεις εκτός έδρας τους αναμετρήσεις. Πιστεύω πως σήμερα θα σπάσουν το ρόδι και σε συνάρτηση με τη δυνατή έδρα που έχουν οι γηπεδούχοι καταλήγω στο παρακάτω ποντάρισμα: 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: GOAL - GOAL   Bet365 2.10


VALLADOLID - ALBATHETE

Πρόκειται για την αναμέτρηση που ολοκληρώνει την έκτη αγωνιστική της Segunda Division. Η Βαγιαδολίδ έχει το απόλυτο εντός έδρας, αφού σε τέσσερις αγώνες που έχει δώσει (δύο για πρωτάθλημα, δύο για κύπελλο), έχει σημειώσει ισάριθμες νίκες! Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Έλτσε (2-2) και διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας! Η Αλμπαθέτε είναι πάντα μια υπολογίσιμη ομάδα. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη απέναντι στη Μπέτις (2-1), ενώ βρίσκεται στην 11η θέση με 8 βαθμούς. Απόψε θα κυνηγήσει το πρώτο της γκολ εκτός έδρας, αφού σε δύο αναμετρήσεις, εκτός, δεν τα έχει καταφέρει. Δεν μπλέκω με σημείο ούτε στο συγκεκριμένο ματς και θα επιλέξω το εξής ποντάρισμα που πληρώνει και καλά:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: GOAL - GOAL   Βet365 2.20

Καλή τύχη να έχουμε...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~




CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου