powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

JP TROPHY!

Καλησπέρα!
Τα συγχαρητήρια μου στον CaptaiN για το εύκολο ταμείο του χθες. Πάντα τέτοια! Σήμερα το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αναμετρήσεις από την Conference και το JP Trophy Αγγλίας, από το AFC Champions League και AFC Cup, από το πρωτάθλημα Βορείου Ιρλανδίας και το κύπελλο Ουαλίας.
SWINDON - TORQUAY

Αγώνας του δεύτερου γύρου του JP Trophy της Αγγλίας. Η Swindon βρίσκεται στη 16η θέση της League 1, με εντός έδρας απολογισμό 2-1-2, 6:6 γκολ. Σήμερα φιλοξενεί την ομάδα της Torquay με τουλάχιστον τρεις βασικές απώλειες. Θα λείψει o αμυντικός Paul Caddis λόγω κλήσης του στην εθνική U21 της Σκωτίας, o επιθετικός Thomas Dossevi λόγω κλήσης του στην εθνική ομάδα του Τόγκου και ο μέσος David Prutton λόγω κόκκινης κάρτας. Από την άλλη, η Torquay βρίσκεται στην 8η θέση της League 2, με εκτός έδρας απολογισμό 2-2-1, 6:4 γκολ, και στον πρώτο γύρο απέκλεισε, εκτός έδρας, την Bournemouth, ομάδα της League 1 και μάλιστα πολύ καλύτερη της Swindon, αφού βρίσκεται στην 3η θέση με εντός έδρας απολογισμό 4-1-0, 16:4 γκολ. Οπότε, γιατί να μην κερδίσει η Torquay και τη Swindon σήμερα; Για κάλυψη θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και το Χ.

Εκτίμηση: 2   Bet365 3.50


BRISTOL ROVERS - ALDERSHOT

Η Bristol Rovers βρίσκεται στην 8η θέση της League 1 και η Aldershot στη 15η θέση της League 2. Ο προπονητής των Ρόβερς δήλωσε ότι παίρνει στα σοβαρά το συγκεκριμένο παιχνίδι, εν αντιθέσει με τον ομόλογο του στην Aldershot, που δήλωσε ότι η ομάδα του έδειξε κουρασμένη στην εντός έδρας ήττα από την Cheltenham και θα προβεί στις απαραίτητες αλλαγές.

Εκτίμηση: 1   Bet365 1.75


CHELTENHAM - PLYMOUTH

Η Cheltenham βρίσκεται στη 12η θέση της League 2, με εντός έδρας απολογισμό 3-1-1, 7:6 γκολ. Η Plymouth μπορεί να βρίσκεται μια κατηγορία υψηλότερα, στη 17η θέση της League 1, αλλά θα έχει σήμερα αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα θα απουσιασούν οι: James Paterson 5 (2) μέσος λόγω τραυματισμού, ο Onismor Bhasera 10 (0) αμυντικός λόγω κλήσης του στην εθνική της Ζιμπάμπουε, ο Rory Fallon 2 (0) επιθετικός λόγω κλήσης του στην εθνική της Νέας Ζηλανδίας, ο Rory Patterson 5 (3) επιθετικός λόγω κλήσης του στην εθνική της Βορείου Ιρλανδίας και ο Kari Arnason 9 (0) αμυντικός, τον οποίο θα ξεκουράσει ο προπονητής του. Οι αριθμοί δίπλα στους παίχτες αντιστοιχούν στις συμμετοχές τους στην αρχική ενδεκάδα στα πρώτα δέκα παιχνίδια της League 1 και σε παρένθεση ο αριθμός των συμμετοχών τους ως αλλαγή. Για κάλυψη θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και το Χ.

Εκτίμηση: 1   Bet365 2.87


CARLISLE - PORT VALE

Η Carlisle βρίσκεται στην 4η θέση της League 1, με εντός έδρας απολογισμό 2-2-1, 6:2 γκολ. Η Port Vale βρίσκεται στην πρώτη θέση της League 2 και έχει ως πρώτο στόχο της την άνοδο. Η Carlisle είναι μια ομάδα που ενδιαφέρεται για το θεσμό, όπως δήλωσε ο προπονητής της Greg Abbott, θέλοντας να κατακτήσει φέτος το τρόπαιο, αφού πέρσι έχασε στον τελικό του Wembley από τη Southampton. Από την άλλη, ο προπονητής της Port Vale, Micky Adams, δήλωσε ότι θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές για να φρεσκαριστεί η ομάδα.

Εκτίμηση: 1   Bet365 1.90


HUDDERSFIELD - PETERBOROUGH

Ο βασικός τερματοφύλακας της Huddersfield, Alex Smithies κλήθηκε στην εθνική U21 της Αγγλίας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει σήμερα ο Ian Bennett, με μόλις μια συμμετοχή φέτος και αυτή ως αλλαγή, και στον πάγκο να καθήσει για πρώτη φορά ο 17χρονος Lloyd Allinson από τις ακαδημίες της. Με σύνολο τερμάτων σε 10 παιχνίδια 16:15 για τους γηπεδούχους και 23:16 για τους φιλοξενούμενους, αναμένω να επιβεβαιωθεί εύκολα το Goal - Goal.

Εκτίμηση: GOAL - GOAL   Bet365 1.57




Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου