powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ATP PARIS @ SERIE A

Καλημέρα σας! Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του blog, για τις προχθεσινές και χθεσινές επιτυχίες. Μαζί έχουμε να τα πούμε αρκετό καιρό.. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι έχουμε επιλέξει για απόψε, ελπίζοντας να έχουμε την τύχη με το μέρος μας:

ANDY MURRAY - DAVID NALBANDIAN

O Άντι Μάρει μετά τον αποκλεισμό του από το τουρνουά της Βαλένθιας, την προηγούμενη εβδομάδα, επιστρέφει στο σημαντικό Master του Παρισιού, όπου πλην του Ραφαέλ Ναδάλ, συμμετέχουν όλα τα πρωτοκλασάτα ονόματα. Σκοπός του Άγγλου τενίστα είναι να κατακτήσει το τουρνουά και σήμερα στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Αργεντίνο Νταβίντ Ναλμπαντιάν. Ο Ναλμπαντιάν κατάφερε να φτάσει, την προηγούμενη βδομάδα, μέχρι την οχτάδα στο τουρνουά της Βασιλείας, όπου και αποκλείστηκε από τον Άντι Ρόντικ, ενώ τώρα στον πρώτο γύρο του Παρισιού,  κέρδισε εύκολα τον Ισπανό Γκρανολέρς. Ο Αργεντίνος βρίσκεται στην 25η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και κατά καιρούς πραγματοποιεί αξιόλογες εμφανίσεις. Ο Μάρει έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι καλύτερος τενίστας από τον αντίπαλό του, αλλά κάτι τέτοιο πρέπει να το αποδείξει στο court. Στο συγκεκριμένο αγώνα πιστεύω πως αξίζει να ποντάρει κανείς στα games του αγώνα. Αναλυτικότερα, θεωρώ πολύ καλή στοιχηματική επιλογή το παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1ST SET TOTAL GAMES 9 OR 10
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.91 Stanjames


GENOA - BOLOGNA

Εμβόλιμη αγωνιστική στο Campionato, με την Τζένοα να υποδέχεται την Μπολόνια στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Η Τζένοα προέρχρεται από δύο ήττες (εντός με Ίντερ 0-1 και εκτός με Παλέρμο 1-0). Μάλιστα η εκτός έδρας ήττα από την Παλέρμο, επέφερε και την αλλαγή προπονητή στον πάγκο της Τζένοα, η οποία θα προσπαθήσει να ανακάμψει και να κάνει μία νέα αρχή από το αποψινό κιόλας παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, η Μπολόνια πηγαίνει στο Luigi Ferraris με ανεβασμένο το ηθικό, μετά την εντός έδρας νίκη της με 2-0 επί της Λέτσε. Οι Μπολονέζοι θα κυνηγήσουν στη Γένοβα το βαθμό ή τους βαθμούς, θέλοντας να βάλουν κι αυτοί τέλος με τη σειρά τους στα τελευταία ανεπιτυχή εκτός έδρας αποτελέσματα. Ομάδες οι οποίες σκοράρουν αμφότερες και το ξεχωριστό κίνητρο που έχουν και οι δύο να κυνηγήσουν το παιχνίδι, με οδηγούν να επιλέξω το εξής ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: GOAL - GOAL
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.91 Stanjames

Kαλή επιτυχία σε κάθε σας επιλογή! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~

stanjames.com: €5 + €50 δωρεάν στοίχημα!


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου