powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΔΥΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Ακόμα ένα ταμείο είχαμε την τελευταία φορά, αφού επαληθεύτηκε η νίκη του Ικάρου Καλλιθέας στην έδρα του Αμαρουσίου που είχαμε δώσει (75-83). Συγχαρητήρια στον φίλο Caesar για την έκπληξή του στο τούρκικο κύπελλο, όπως και στους φίλους TsiRi και Kots για τις σωστές επιλογές τους. Για σήμερα Τετάρτη, εκτός από διάφορα παιχνίδια κυπέλλου, έχουμε και εμβόλιμες αγωνιστικές τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Αγγλία. Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποιες ακριβώς είναι οι επιλογές μας για σήμερα:

LECCE - INTER

Μας δικαίωσε την τελευταία φορά η Inter, αφού αν και στραβοπάτησε με την Brescia (1-1), εμείς την είχαμε στα 2-3 τέρματα και μας έστειλε έτσι στο ταμείο. Τυχερή στάθηκε παρ' όλα αυτά, αφού η πρώτη της βαθμολογίας, Lazio, ηττήθηκε με 0-2 από τη Roma στο μεγάλο ντέρμπι της πρωτεύουσας και δεν απομακρύνθηκε έτσι περισσότερο στη βαθμολογία, κάτι σίγουρα θετικό για τους Nerazzurri. Απόψε, οι περσινοί πρωταθλητές θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Lecce στο Via Del Mare και σίγουρα δεν περνάει άλλο αποτέλεσμα από το μυαλό τους πλην της νίκης, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για λόγους ηθικής ανάκαμψης. Απόντες για την ομάδα του Rafa Benitez για το αποψινό παιχνίδι, οι μόνιμοι το τελευταίο διάστημα Esteban Cambiasso, Julio Cesar, McDonald Mariga, Thiago Motta, Sulley Muntari, όπως επίσης και ο βασικότατος αμυντικός Maicon που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Brescia και ο Samuel, ο οποίος μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Η γηπεδούχος Lecce, από την άλλη, γνώρισε την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Bologna, εκτός έδρας (2-0) και βρίσκεται πλέον μόλις 4 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Δεν πιστεύω πως η Lecce μπορεί να αποσπάσει κάτι θετικό από το αποψινό παιχνίδι, αφού όχι μόνο θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια ομάδα που είναι κλάσεις ανώτερη από αυτή, αλλά θα έχει και την ατυχία να την πετύχει ''πληγωμένη'', κάτι που θα κάνει, σίγουρα, ακόμα δυσκολότερο το έργο της. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως οι πρωταθλητές την επόμενη αγωνιστική θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Milan, στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης, οπότε είναι ακόμα ένας λόγος να θέλουν τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.72 Bet365


ASTON VILLA - BLACKPOOL

Σημάδια ανάκαμψης παρουσίασε η Aston Villa, την προηγούμενη αγωνιστική, στην εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Fulham στο Craven Cottage. Άξιζε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά είχε την ατυχία να ισοφαριστεί στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Συνεχίζει έτσι να αγνοεί τη νίκη, εδώ και πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, έχοντας βρεθεί έτσι στη 14η θέση, με μόλις 13 βαθμούς. Απόψε, απέναντι στη νεοφώτιστη Blackpool έχει την ευκαιρία να ξαναγυρίσει στις νίκες, εκμεταλλευόμενη και την δύναμη που αντλεί μέσα στο Villa Park. Από την άλλη, η Blackpool βρίσκεται στη 12η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 14 βαθμούς, δείχνοντας έτσι πως δίκαια ήταν μία από τις ομάδες που ανέβηκαν στα μεγάλα σαλόνια της Premier League. Προέρχεται από την ισοπαλία (2-2) στην έδρα της, με την Everton. Θα πάω με την επιλογή του άσσου στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, περιμένοντας από την πιο έμπειρη και καλύτερη σαν σύνολο Aston Villa, να ξαναγυρίσει στις επιτυχίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.66 Bet365







Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου