powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΣΗΜΕΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ...!!!

Δηλαδή τί ακριβώς μπορεί να πει κανείς γι' αυτή την ομάδα φέτος! Ναι μεν νίκη (2-1), αλλά ποιος το φανταζόταν πως θα δυσκολευόταν με μια ομάδα ονόματι Zilina, κυνηγώντας την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο!!! Βάλε ακόμα ένα ρεεεεε!!! Κάνεις που κάνεις αυτή την επική ανατροπή!! Τουλάχιστον βγήκαν πολύ σωστά ''λαβράκια'' στο chat, αφού σημειώσαμε την έκπληξη στο Braga - Arsenal (2-0), ενώ ο ksaderfos, έδωσε από το Colchester που διαμένει, την ήττα της τοπικής ομάδας. Συνεχίζουμε με Champions League για Τετάρτη και τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Barcelona, στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

PANATHINAIKOS - BARCELONA

Να κλειδώσει την πρώτη θέση του 4ου ομίλου θέλει η Barcelona, που έχει έρθει στην Αθήνα με όλα της τα αστέρια, παρ' όλο που ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τη Real Madrid στην Primera Division. Με οχτώ τέρματα φιλοδόρησαν οι Blaugrana την δύστυχη Almeria, δείχνοντας παράλληλα πως βρίσκονται σε περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Παρατηρώντας κανείς την τωρινή κατάσταση των δύο ομάδων θα κατέληγε εύκολα σε ένα πολύ άνετο διπλό, αφού ο Παναθηναϊκός, παρ' όλη την ανατροπή με τον Ηρακλή στο Ολυμπιακό στάδιο, έδειξε πως δεν πατούσε καθόλου καλά μέσα στο γήπεδο. Στο αποψινό παιχνίδι πρόκειται να κάνει ντεμπούτο ο νέος προπονητής των πρασίνων, Jesualdo Ferreira και αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα που έπαιξε και το Σάββατο με τον Ηρακλή, με μοναδική αλλαγή την αντικατάσταση του Plesis με τον Κατσουράνη, περνώντας στην άμυνα τον Kante. Εκτιμώ πως το αποψινό παιχνίδι δεν θα ανοίξει σε σκορ τόσο, όσο αυτό του πρώτου γύρου στο Camp Nou, αφού ακόμα και σε τυχόν εύκολο βράδυ για τους φιλοξενούμενους, σίγουρα θα χρειαστεί να κατεβάσουν ταχύτητα, λόγω του el classico. Γι' αυτό τον λόγο θα πάω με την επιλογή τερμάτων 2-3 γκολ. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.05 Bet365


TOTTENHAM - WERDER BREMEN

Μέχρι και ερασιτέχνες πήρε μαζί του ο Thomas Schaaf για την αποψινή αναμέτρηση του Λονδίνου. Σε φουλ φόρμα οι γηπεδούχοι, με ψυχολογία στα ύψη μετά την ανατροπή στο πρωτάθλημα με την Arsenal (από 0-2 σε 3-2), επιδιώκουν στην κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Ο άσσος δεν σπάει με τίποτα (στο 1.50 Bet365). Πάμε σε κάτι διαφορετικό, αφού πιστεύουμε  πως οι Γερμανοί θα παίξουν σίγουρα ανοιχτά, αφού θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν είτε για πρόκριση (ούτε κατά διάνοια), είτε για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League και στα μετόπισθεν μας μυρίζει πραγματικό πανηγύρι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 ΚΑΙ OVER 3.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.75 Bet365





MILANO - CSKA MOSCOW

Επιβάλλεται να πάρει το διπλό η ομάδα της Μόσχας στο Μιλάνο με αντίπαλο την τοπική ομάδα, μιας και σε τυχόν αρνητικό αποτέλεσμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μετά από πολλά χρόνια να μείνει εκτός Euroleague από τον πρώτο γύρο. Είδα τη Milano την προηγούμενη αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό και πιστεύω απόψε η CSKA μπορεί και πρέπει κυρίως να πάρει την εκδίκησή της για την ήττα μέσα στην Μόσχα την πρώτη αγωνιστική, από την ιταλική ομάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365


CHOLET - SIENA

Τρεις συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσε η Cholet, με Lietuvos Rytas, Cibona Zagreb, Fenerbahce, μετά το άσχημο ξεκίνημά της. Πολύ χειρότερη και πιο άπειρη η γαλλική ομάδα από τη Siena, που μετά την νίκη την προηγούμενη αγωνιστική εναντίον της Barcelona, θέλει απόψε να προσθέσει ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό της. Στον πρώτο γύρο η ιταλική ομάδα κέρδισε με 32 πόντους (!!!) τη Cholet. Πιστεύω 5.5 πόντοι που δίνονται για απόψε στη γηπεδούχο ως πλεονέκτημα, μπορούν εύκολα να καλυφθούν από τη φιλοξενούμενη και να πάρει μια σχετικά άνετη νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (-5.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365




Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου