powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΤΑΡΤΗΣ!!!

Καλημέρα σας! Χθες δεν έβαλε άλλο ένα γκολ η Chelsea για να πάμε ταμείο. Σήμερα έχει κάποια πολύ πιθανά σημεία, αλλά έχουν σχετικά μικρές αποδόσεις. Πάμε να ξεκινήσουμε:

INTER - TWENTE

Οι γηπεδούχοι δεν τα πάνε καθόλου καλά στην Serie A, αφού στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια έχουν δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Στο Champions League βρίσκονται στη δεύτερη θέση με εφτά βαθμούς, σε ισοβαθμία με την πρώτη Tottenham. Η σημερινή νίκη απέναντι στη Twente επιβάλλεται, για να καθαρίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση και γιατί το επόμενό της παιχνίδι είναι πιο δύσκολο, αφού θα κοντραριστεί με την Werder Bremen εκτός. Τέλος, στην έδρα της Twente οι Nerazzurri είχαν έρθει ισόπαλοι με 2-2. Σήμερα αν και με πολλές απουσίες, πιστεύω πως μέσα στο Giuseppe Meazza, εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τους τρεις βαθμούς. Απουσίες από πλευράς Twente καμία, ενώ από την άλλη πλευρά θα απουσιάσουν οι Diego Milito, Walter Samuel, Thiago Motta, Maicon, Julio Cesar, Christian Chivu και ο Coutinho.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.61 Bet365


VALENCIA - BURSASPOR

Η γηπεδούχος ομάδα τα πάει περίφημα στο Champions League, αφού είναι δεύτερη με τρεις βαθμούς, πίσω από την πρωτοπόρο Manchester United και δύο βαθμούς μπροστά από την Rangers που είναι τρίτη. Σήμερα οι νυχτερίδες πρέπει να πάρουν τη νίκη, ώστε να έχουν λιγότερο άγχος στο τελευταίο τους παιχνίδι που θα είναι εκτός με την Manchester United. Οι παίχτες και ο προπονητής δήλωσαν ότι θα πιέσουν από νωρίς για ένα γρήγορο γκολ και θα συνεχίσουν με έναν γρήγορο ρυθμό χωρίς πολλά λάθη. Από την άλλη πλευρά, η Bursaspor, είναι εκτός συναγωνισμού, εφόσον έχει μηδέν βαθμούς και έχει δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά της. Τέλος, στην Τουρκία οι νυχτερίδες είχαν κερδίσει με 0-4. Δεν θα υπάρξει καμία σημαντική απουσία και από τις δύο ομάδες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.70 Bet365


ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΥΑΔΑ:


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η VALENCIA ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ 
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.20 Bet365


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 ΚΑΙ OVER 2.5 GOALS ΣΤΟ INTER - TWENTE
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.50 Bet365


Καλή Τύχη σε ότι επιλέξετε και μακάρι απόψε να κάνει μία καλή εμφάνιση ο Παναθηναϊκός!




TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου