powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ATP LONDON FINALS WORLD TOUR & MEXICO LA LIGUILLA!

Καλημέρα σε όλους! Δεύτερη πράξη της προτελευταίας αγωνιστικής του Champions League απόψε, με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ να τραβάει τα βλέμματα όλου του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδας. Καλή επιτυχία στους πράσινους και ευχόμαστε να καταφέρουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Πάμε να δούμε τί έχουμε ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα:

RAFAEL NADAL - NOVAK DJOKOVIC (22:00)

Οι δύο μεγάλοι τενίστες συναντιούνται για πρώτη φορά, μετά τον τελικό του US Open, στο πλαίσιο της τελικής φάσης ATP, που διεξάγεται στο Λονδίνο. Στον πρώτο αγώνα του ομίλου ο Ραφαέλ Ναδάλ επικράτησε δύσκολα του Άντι Ρόντικ με 2-1 σετ, ενώ ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Τόμας Μπέρντιχ με 2-0 σετ. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα συναρπαστικό αγώνα σήμερα με ωραίες φάσεις και αρκετό θέαμα. Οι δύο τενίστες δύσκολα χάνουν τα games στα οποία έχουν το σερβίς δικό τους, και χωρίς πολλά λόγια, αυτό με οδηγεί στο να επιλέξω το παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: GAMES 1ST SET OVER 9.5
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.57 Bet365


CLUB AMERICA - SANTOS LAGUNA

Κλαμπ Αμέρικα και Σάντος Λαγκούνα είναι δύο από τις ομάδες που τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του μεξικάνικου πρωταθλήματος Αpertura.  Η Κλαμπ Αμέρικα στην τέταρτη θέση, ενώ η Σάντος Λαγκούνα στην τρίτη. Αύριο αναμετρούνται στον πρώτο ημιτελικό των Playoffs του Μεξικού (La Liguilla). Οι αγώνες είναι διπλοί και δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας δεν ακολουθεί παράταση, αλλά προκρίνεται η ομάδα που έχει τερματίσει ψηλότερα στη βαθμολογία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (με εξαίρεση τον τελικό, όπου ακολουθουν παράταση και πέναλτι). Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αξίζει να σημειωθεί ότι η Σάντος Λαγκούνα έχει φέρει 6 under στις τελευταίες 6 αγωνιστικές. Παρ' όλα αυτά, μας κέντρισε το ενδιαφέρον το παρακάτω στατιστικό: η ομάδα της Κλαμπ Αμέρικα δεν έχει φέρει 2-3 γκολ, εντός έδρας, τις τελευταίες 6 αγωνιστικές, και γενικότερα σε εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις της, τις τελευταίες 5 αγωνιστικές...!!! Για εμένα προσωπικά όπως και για πολλούς άλλους από ότι ξέρω, το 2-3 γκολ, ως σύνολο τερμάτων, είναι το πιο κοινό που μπορεί να σκεφτεί κάποιος σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Επειδή το στοίχημα είναι μια μεγάλη στατιστική και μου αρέσει να την κυνηγάω, πιστεύω πως ήρθε η ώρα-η μέρα-η στιγμή ή όπως αλλιώς θέλετε να το χαρακτηρίσετε να φέρει η Κλαμπ Αμέρικα σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ. Έτσι, λοιπόν, με όλα τα παραπάνω:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365


OTHER BETS:

PANATHINAIKOS - BARCELONA

EKTIMΗΣΗ: 1ST YELLOW CARD BEFORE 35'
AΠΟΔΟΣΗ: 1.83 Bet365

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~




CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου