powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

EUROLEAGUE ΠΕΜΠΤΗΣ...

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Για τα χθεσινοβραδινά αποτελέσματα τα είπαμε και στο chat. Ελπίζουμε να βοηθήσαμε αρκετά στις επιλογές σας. Να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την χθεσινή επισκεψιμότητα, αφού κλείσαμε αισίως με 137 άτομα. Καλή συνέχεια να έχουμε!! Περνάμε στη σημερινή μέρα τώρα και σε παιχνίδια για την Euroleague.

PANATHINAIKOS - VALENCIA (20:00)

Παιχνίδι γιορτή το αποψινό για τον Παναθηναϊκό, αφού πρόκειται για το 500ο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας, κάτι που μόλις πέντε ακόμα ομάδες έχουν καταφέρει κάτι ανάλογο. Νωρίτερα του καθιερωμένου θα ξεκινήσει το παιχνίδι, αφού αντί στις 21:45 το τζάμπολ του αγώνα θα γίνει στις 20:00 το βράδυ. Εισακούστηκαν όπως φάνηκε οι συστάσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου να ξεκινάνε νωρίτερα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του, αφού δυσκολευόταν πλήθος κόσμου να παρευρεθεί καθημερινή, τόσο αργά για να παρακολουθήσει την ομάδα. Έτσι, σε ένα κατάμεστο αύριο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Valencia στον δεύτερο γύρο της πρώτης φάσης των ομίλων. Εύκολο βράδυ αναμένεται για την ομάδα του Zeljko Obradovic. Στον πρώτο γύρο, που θεωρητικά η ομάδα έψαχνε ακόμα τα πατήματά της, κατάφεραν οι πράσινοι και κέρδισαν στην Ισπανία με 16 πόντους. Κάτι ανάλογο, λοιπόν, αναμένω να γίνει και απόψε με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (-15.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365


CIBONA ZAGREB - BERCELONA (19:30)

Αρκετοί είναι αυτοί που θα φοβηθούν για ποντάρισμα το διπλό της Barcelona απόψε, μιας και οι Καταλανοί συνεχίζουν να μην θυμίζουν σχεδόν σε τίποτα την ομάδα που ''καθάριζε'' πολύ εύκολα, την περσινή περίοδο, όποια ομάδα έβρισκε μπροστά της και δικαίως εν τέλει κατέκτησε και το βαρύτιμο τρόπαιο. Απόψε θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Cibona Zagreb στην Κροατία. Πρόκειται για μία από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης, που μετράει προς το παρών πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς και μάλιστα με σχεδόν κατεβασμένα χέρια. Αποτελείται κατά 99% από Κροάτες παίχτες, ενώ από την άλλη η φιλοξενούμενη είναι σχεδόν η ίδια ομάδα με την προηγούμενη χρονιά που σήκωσε το τροπαίο. Αναμένω ένα γερό ξέσπασμα της Barcelona, που πολύ δύσκολα να μην έχει, επιτέλους, ένα αρκετά εύκολο βράδυ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (-12.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365




Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου