powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΤΕΝΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!!

Καλησπέρα σε όλους! Εξαιρετικό απολογισμό είχαμε την προηγούμενη φορά, καθώς επαληθεύτηκαν όλες μας οι προτάσεις και πετύχαμε το απόλυτο. Συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα παιδιά του blog, για τις σωστές χθεσινές και προχθεσινές τους προτάσεις. Για σήμερα, Παρασκευή, πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει:

NOVAK DJOKOVIC - ANDY RODDICK (22:00)

Τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο πλαίσιο ATP Master του Λονδίνου, με τον Τζόκοβιτς να αντιμετωπίζει τον Ρόντικ. Ο Τζόκοβιτς στην πρώτη αγωνιστική κέρδισε τον Μπέρντιχ, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε από το Ραφαέλ Ναδάλ. Στην αντίπερα όχθη, ο Ρόντικ έχασε την πρώτη αγωνιστική από το Ναδάλ, ενώ δεν τα κατάφερε ούτε την δεύτερη αγωνιστική και ηττήθηκε από τον Μπέρντιχ. Ο Ναδάλ με τρεις νίκες έχει ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου και η δεύτερη θέση θα παιχτεί στον συγκεκριμένο αγώνα μεταξύ του Σέρβου Τζόκοβιτς και του Αμερικανού Ρόντικ. Αναμένω να γίνει ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα στους δύο τενίστες. Θεωρώ ότι οι Τζόκοβιτς και Ρόντικ, είναι σε θέση να υπερασπιστούν τα σερβίς τους και κάτι τέτοιο με οδηγεί στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1ST SET GAMES OVER 9.5
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.60 Expekt


ESKISEHIRSPOR - MANISASPOR

Η πρεμιέρα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Τουρκίας ανοίγει με την αναμέτρηση Εσκισεχιρσπόρ - Μανίσασπορ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση της βαθμολογίας, ενώ προέρχονται από δύο συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες. Τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς και σήμερα θα προσπαθήσουν, σε ένα παιχνίδι που είναι στα μέτρα τους, να επιστρέψουν στις νίκες. Από την άλλη πλευρά, η Μανίσασπορ βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Μπούρσασπορ. Πολύ καλός ο εκτός έδρας απολογισμός της μέχρις στιγμής, καθώς έχει 3 νίκες σε 5 αναμετρήσεις μακριά από το σπίτι της. Με το συγκεκριμένο παιχνίδι επέλεξα να ασχοληθώ, για άλλη μια φορά, εξετάζοντας ένα στατιστικό στοιχείο. Από την έναρξη του τουρκικού πρωταθλήματος 14/08/2010 και για έξι αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής η Εσκισεχιρσπόρ, στο γήπεδό της, δεν έχει φέρει σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ. Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο δεν θα συνεχιστεί και σήμερα και έτσι οδηγούμαι στο εξής ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Expekt

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου