powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

LONDON ATP WORLD TOUR SEMIFINALS

Καλημέρα σε όλους! Όπως τα είπαμε και χθες στο chat box, ο Ρόντικ αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και έχασε εύκολα από το Τζόκοβιτς με 2-0 σετ (6-2, 6-3). Επαληθεύτηκε η επιλογή μας στην Τουρκία στα 2-3 γκολ όμως, αφού το Εσκίσεχιρσπορ-Μανίσασπορ έληξε 2-1. Σήμερα θα ασχοληθώ και πάλι με το τένις, ποντάροντας τους ημιτελικούς στο Master του Λονδίνου. Πιο αναλυτικά έχουμε λοιπόν:

RAFAEL NADAL - ANDY MURRAY

Ο πρώτος ημιτελικός στο Λονδίνο, διεξάγεται μεταξύ Ναδάλ και Μάρει. Ο Ναδάλ κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο που ήταν μαζί με τους Τζόκοβιτς, Μπέρντιχ και Ρόντικ, επιτυγχάνοντας τρεις ισάριθμες νίκες επί των αντιπάλων του. Στον έτερο όμιλο, ο Μάρει έχοντας ως παρακαταθήκη δύο νίκες, κατέλαβε τη δεύτερη θέση, πίσω από τον Ρότζερ Φέντερερ και σήμερα βρίσκει απέναντί του το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση και θα μου προκαλέσει τεράστια έκπληξη αν δεν προκριθεί στο μεγάλο τελικό της Κυριακής. Ο Μάρει θα τον παλέψει τον αγώνα, αλλά δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να απειλήσει τον Ναδάλ και έτσι θα τερματιστεί η πορεία του Άγγλου στο σημερινό ημιτελικό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:  SET BETTING RAFAEL NADAL 2-0
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.20 Expekt



NOVAK DJOKOVIC - ROGER FEDERER

Δεύτερος μεγάλος ημιτελικός στο Λονδίνο μεταξύ Τζόκοβιτς και Φέντερερ. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε τη δεύτερη θέση του ομίλου του, πίσω από το Ναδάλ και σήμερα βρίσκεται αντιμέτωπος με το μεγάλο Ελβετό, Ρότζερ Φέντερερ. Ο Φέντερερ είχε το απόλυτο στον όμιλό του ξεπερνώντας τα εμπόδια των Φερέρ, Μάρει, Σόντερλινγκ, χωρίς να έχει χάσει ούτε ένα σετ μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Αναμένω ένα συναρπαστικό αγώνα μεταξύ Τζόκοβιτς και Φέντερερ. Οι δύο τενίστες ξέρουν να εκμεταλλεύονται το σερβίς τους και έτσι καταλήγω στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1ST SET TOTAL GAMES OVER 9.5
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.60 Expekt

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου