powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

CAMPIONATO ΣΑΒΒΑΤΟΥ...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Πολύ άσχημη, στοιχηματικά, ήταν η εβδομάδα που μας πέρασε, αφού τα σημεία που δίναμε σπάγανε το ένα μετά το άλλο. Τί να πει κανείς! Όπως και η επιτυχία, έτσι ακριβώς και η αποτυχία, είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Συνεχίζουμε, λοιπόν, προσπαθώντας να ξεχάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως κάθε Σαββατοκύριακο, έτσι κι αυτό, το στοιχηματικό κουπόνι είναι γεμάτο. Θα ασχοληθούμε με το ιταλικό πρωτάθλημα και τους δύο αγώνες που διεξάγονται σήμερα Σάββατο. Πάμε, λοιπόν, να τους δούμε, ελπίζοντας αυτή τη φορά να είμαστε περισσότερο τυχεροί:

BOLOGNA - LECCE

Αγώνας που ανοίγει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής, στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση (19η), με 8 βαθμούς (1-5-3), αγνοώντας τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές. Αντίπαλος απόψε, για την ομάδα του Alberto Malesani, η Lecce, ομάδα που βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς (3-2-4). Εκτός έδρας, πρόκειται για μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, αφού σε πέντε παιχνίδια έχει τέσσερις ήττες, μία ισοπαλία και καμία νίκη (0-1-4). Αν δεν καταφέρει να κερδίσει και τώρα η Bologna, τότε πότε; Προϊστορία: 2006 (3-1), 2007 (1-0), 2008 (2-1). Ανυπαρξία της φιλοξενούμενης εκτός έδρας, μεγάλη ανάγκη της γηπεδούχου για βαθμούς, όσο και προϊστορία στα μεταξύ τους, με κάνουν να καταλήγω στον άσσο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365


INTER - BRESCIA

Συνεχίζουν να βρίσκονται στη 2η θέση οι περσινοί πρωταθλητές, τέσσερις βαθμούς από την κορυφή, αφού η Lazio συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία. Οι παίχτες του Rafa Benitez δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν, μεσοβδόμαδα, στο Champions League, αφού γνώρισαν την ήττα από την Tottenham στο White Hart Lane, με 3-1 και εκτοπίστηκαν έτσι και από την πρώτη θέση του ομίλου. Απόψε επιστρέφουν στο San Siro, όπου σίγουρα θα επιδιώξουν μια εμφατική νίκη, απέναντι σε μια υποδεέστερη αντίπαλο, όπως η Brescia, έτσι ώστε να επανέλθει το καλό κλίμα στην ομάδα. Η Brescia από την άλλη, τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχει γνωρίσει πέντε συνεχόμενες ήττες και απόψε θα επιδιώξει να παίξει όσο πιο αμυντικά γίνεται, μήπως καταφέρει και αποσπάσει κάτι θετικό. Εκτός για τους γηπεδούχους της Inter οι Dejan Stankovic, Thiago Motta, Estaban Cambiasso, Sulley Muntari, Julio Cesar. Επιλογή μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι το σύνολο γκολ 2-3 τέρματα, αφού πιστεύω πως οι φιλοξενούμενοι ναι μεν θα χάσουν, αλλά το παιχνίδι δεν θα ανοίξει πέρα από τα τρία τέρματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.05 Bet365




Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου