powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

SUPER LEAGUE ΔΕΥΤΕΡΑΣ!!!

Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους! Ως γνωστόν, λόγω των εκλογών, παιχνίδια για την Σούπερ Λίγκα θα έχουμε και την Δευτέρα (σπάνιο φαινόμενο για τα ελληνικά δεδομένα). Το Σάββατο, ο Ολυμπιακός επικράτησε με το ευρύ 5-0 του Πανιωνίου. Γι' αυτό το λόγο ΑΕΚ και Παναθηναϊκός υποχρεούνται να πάρουν τη νίκη απέναντι σε Εργοτέλη και Ατρόμητο αντίστοιχα, ώστε να παραμείνουν κοντά στους ερυθρόλευκους.



ΑΕΚ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η Ένωση απέναντι στον Πανιώνιο και δικαίως οι Νεοσμυρνιώτες πήραν τους τρεις βαθμούς. Πλέον, το παιχνίδι με τον Εργοτέλη φαντάζει ως ιδανική ευκαιρία για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, να ικανοποιήσει τους φιλάθλους της, προσφέροντας τη νίκη, μα πάνω απ' όλα και θέαμα. Τα προβλήματα δεν λείπουν, για ακόμα ένα παιχνίδι, αφού Λυμπερόπουλος, Σκόκο, Γιάχιτς, Μπερνς και Ντιόπ παραμένουν τραυματίες, με τον Δέλλα να είναι η μοναδική επιστροφή. Από την άλλη, ο Εργοτέλης ηττήθηκε στις καθυστερήσεις από τον ΠΑΟΚ, την προηγούμενη βδομάδα, με τους Κρητικούς να διαμαρτύρονται σωστά για γκολ οφσάιντ. Γενικά, η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου αρέσκεται να παίζει ανοιχτά και αυτό κατά την άποψη μου της έχει στερήσει βαθμούς φέτος.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΟVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.04 Betfair


ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΟΚ 

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Δικεφάλου μετά τη νίκη της Πέμπτης κόντρα στην Βιγιαρεάλ. Πάνω από 3500 οπαδοί του ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες της Καβάλας, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα του Μάκη Χάβου να φτάσει σε άλλη μια νίκη. Μοναδική απουσία αυτή του Β. Ίβιτς, όπου χτύπησε στο ματς του Europa League και θα λείψει για περίπου 10 μέρες. Οι γηπεδούχοι θέλουν να δείξουν πως η κακή εμφάνιση στις Σέρρες, την περασμένη Κυριακή, ήταν απλώς μια παρένθεση, με τον Μάκη Ψωμιάδη να έχει ανεβάσει τον πήχη για το σημερινό αγώνα. Θεωρώ πως θα δούμε γενικά ένα ισορροπημένο παιχνίδι και ότι η ισοπαλία θα είναι ένα αποτέλεσμα που θα αφήσει και τους δυο αντιπάλους ικανοποιημένους.

ΠΡΟΤΑΣΗ: X
ΑΠΟΔΟΣΗ: 3.20 Betfair




Gaff

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου