powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. 2/2 εκτιμήσεις είχαμε την τελευταία φορά στο blog, αφού τόσο ο μπασκετικός Ολυμπιακός καθάρισε εύκολα το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, επιβεβαιώνοντας έτσι την εκτίμηση του CaptaiN, όσο και το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ζενίτ στα 2-3 τέρματα. Μπασκετικές εκτιμήσεις θα έχουμε για αυτό το Σαββατοκύριακο. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις επιλογές μας και τους λόγους που καταλήξαμε σε αυτές. Καλή τύχη σε όλα τα παιδιά του blog με τις επιλογές τους:

ΜΑΡΟΥΣΙ - ΠΑΟΚ

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση διεξάγεται σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό του Αγίου Θωμα, αφού οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς και ο νικητής θα αποκτήσει προβάδισμα ενόψει συνέχειας. Από δύο συνεχόμενες νίκες προέρχεται η ομάδα των βορείων προαστείων, με Πανελλήνιο εντός έδρας και Ηρακλή εκτός έδρας. Σήμερα το έργο της αναμένται αρκετά δύσκολο, αφού θα βρει απέναντί της μια ομάδα που δείχνει πολυ δυνατή. Πιστεύω στη νίκη του ΠΑΟΚ σήμερα και θα την τιμήσω ακόμα και με το κατά του χάντικαπ των 3.5 πόντων

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (-3.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365


ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιλογή μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι το να μπουν γενικά στο ματς περισσότεροι από 155.5 πόντοι. Αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά της ΑΕΚ από την αρχή του πρωταθλήματος, διαπιστώνει πως έχει μέσο όρο πόντων γύρω στους 80 με 85 πόντους. Αρκετά καλή, λοιπόν, επιθετικά, αλλά και αρκετά αδύναμη αμυντικά, κάτι που θα κάνει το έργο των παικτών του Zeljko Obradovic ακόμα ευκολότερο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 155.5 ΠΟΝΤΟΙ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ

Κυριακάτικος αγώνας με τον Πανιώνιο να θέλει να σηκώσει κεφάλι, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Περιστέρι, εντός έδρας και Κολοσσό Ρόδου εκτός έδρας. Ειδικότερα η τελευταία του ήττα από τον Κολοσσό ήρθε πραγματικά με κατεβασμένα τα χέρια, κάτι που δείχνει και η διαφορά των 24 πόντων. Από την άλλη, η ομάδα των ''αργοναυτών'' έχει καταφέρει προς το παρών το απόλυτο μέσα στην έδρα της και σήμερα ταξιδεύει στην Αθήνα με στόχο της πρώτη της εκτός έδρας νίκη. Πολύ καλό μπάσκετ από την ομάδα της Καβάλας προς το παρών και η διαφορά των 7.5 πόντων που της δίνεται ως πλεονέκτημα πιστεύω πολύ δύσκολα μπορεί να καλυφθεί από τον πολύ νοχελικό φέτος, Πανιώνιο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (+7.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365




Laftsis

1 σχόλιο:

  1. Χμμ... Κι εγώ διπλό το βλέπω το Πανιώνιος-Καβάλα. Αν θέλετε μπορείτε να γίνετε αναγνώστης στο blog μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή