powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

EUROLEAGUE & SERIE B' ΔΕΥΤΕΡΑΣ!

Καλησπέρα σε όλους! Τα 5 εν τέλει κόρνερ της Ρεάλ, μας χάλασαν το χθεσινό απόλυτο, καθώς είχε επαληθευτεί νωρίτερα το ποντάρισμα στα 2-3 τέρματα μεταξύ Τότεναμ και Τσέλσι. Καλή βδομάδα να έχουμε, συνεχίζουμε και πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει για σήμερα Δευτέρα:

SPIROU CHARLEROI - OLYMPIACOS

Προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων στην Euroleague, με τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει στο Βέλγιο για την αναμέτρηση με τη Σαρλερουά. Οι ερυθρόλευκοι, μετά από 8 αγώνες, βρίσκονται στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου και θέλουν να πετύχουν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές ισάριθμες νίκες για να διατηρήσουν έτσι την πρωτιά. Στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε επικρατήσει στο ΣΕΦ δύσκολα με 86-78. Στο αποψινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να μειώσει τα λάθη στα οποία υποκύπτει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του και να αποδράσει από το Βέλγιο με το ροζ φύλλο αγώνα. Όσον αφορά στοιχηματικά, θέλω να σταθώ σε ένα ποντάρισμα το οποίο μπορεί να σταθεί είτε ως μονό αποδεκτό, είτε σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη επιλογή. Ο Γιάννης Μπουρούσης πιστεύω ότι θα πάρει πολλές προσπάθειες μέσα στη ρακέτα, διαθέτει καλό σουτ έξω από τη γραμμή των 6.75 και θα προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην άμυνα της Σαρλερουά. Θεωρώ ότι ο Έλληνας σέντερ θα καταφέρει να πετύχει πάνω από 10 πόντους και έτσι καταλήγω στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ OVER 10.5 POINTS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.83 Bet365


TRIESTINA - TORINO

Αγώνας που ολοκληρώνει την 19η αγωνιστική της Serie B'. H Tριεστίνα βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από την Τσιταντέλα. Δύσκολη η αποστολή της σήμερα, απέναντι σε μια φαινομενικά και αγωνιστικά ανώτερη ομάδα, όμως αγωνίζεται στην έδρα της και με τη βοήθεια του κόσμου θα επιδιώξει να πάρει κάτι καλό από το ματς. Από την άλλη πλευρά, η Τορίνο είναι αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια της και απόψε θα προσπαθήσει να συνεχίσει με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Για ακόμα μία φορά θα επιλέξω το ποντάρισμά μου στο συγκεκριμένο ματς βάσει ενός στατιστικού στοιχείου. Η Τριεστίνα στους τελευταίους 11 αγώνες του πρωταθλήματος δεν έχει φέρει σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ! Κάτι τέτοιο δεν πιστεύω ότι θα συνεχιστεί και στο σημερινό παιχνίδι και έτσι, λοιπόν, συνοψίζοντας καταλήγω στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365



Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου